Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Vinderen af billetter til Schweppes Drink Lab Event fundet!

Vinderen af billetter til Schweppes Drink Lab Event fundet!
Gastromand

Vi har de sidste par uger haft en konkurrence på Gastromand vi har lavet i samarbejde med Schweppes hvor du har haft muligheden for at vinde intet mindre end ét års forbrug af Gin/Tonic samt to billetter til det eftertragtede Event “Drink Lab 2018” som afholdes 8/11-2018 på Toldboden i København! Der er lagt op til et brag af en fest hvor de dystes om, at lave den bedste cocktail! Festen forsætter på Lusso efterfølgende så der er lagt i ovnen til noget af en aften! Vi har nu fundet vinderen af de to billetter…

Jeres interesse har været stor for vores konkurrencer og vi har lovet jer at forsætte, vi har derfor  fundet en samarbejdspartner til denne konkurrence og Schweppes Danmark har valgt at melde sig på banen – det er vi glade og taknemmelige for – det betyder nemlig endnu flere konkurrencer og endnu flere præmier!

Summer Fusion fra Bettina Lorentzen…

Vinderen af denne konkurrence er fra København og hun har lavet en lækker cocktail som igen er klassisk men med et lille twist, som vi holder ret meget af. Videre fik den ikke mindst på grund af navnet os til at tænke på sommer!

Stort tillykke til Bettina Lorentzen 

Hendes cocktail hedder “Summer Fusion” og blev lavet på en smuk og lun efterårsdag hvor solen faktisk kiggede frem. Vi holder meget af den og ved, at det bestemt ikke er sidste gang den bliver lavet på Gastromand. Her kommer opskriften:

Vinderen af billetter til Schweppes Drink Lab Event fundet!

Ingen vurderinger endnu
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Samlet tid: 4 minutter
Køkken: Cocktail
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 del Tanqueray no. 10
  • 1 del Aperol
  • Toppes med Schweppes Tonic
  • 1 skive grapefrugt

Sådan gør du

  • Start med isterninger og der skal være mange. Lad dem køle glasset ned.
  • Rør nu rundt i glasset og hæld det vand der er smeltet fra.
  • Fyld op med is.
  • Tilsæt 1 del Aperol
  • Tilsæt 1 del Tanqueray no 10.
  • Top op med Schweppes Tonic
  • Rør rundt med en barske
  • Enjoy!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Tilsæt Aperol…

Skål og endnu engang tillykke til Bettina!

Endnu engang tillykke til Bettina og god fornøjelse til Schweppes Drinks Lab 2018! 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering