Ingen kommentarer
Helt enkelt: Thaibøf
![Fynboen](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/12/14441009_10210682034952359_268853541037983999_n.jpg?fit=64%2C64&ssl=1)
"Thaibøf"
![](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/1024_IMG_4916_1.jpg?fit=100%2C67&ssl=1)
På gastromand elsker vi bøf og det må gerne være på flere måder. Her får du den helt simpelt med thai-inspireret sauce til. Du vil elske den…
Du kan selvfølgelig servere noget til kødet, hvis du synes det bliver lidt for simpelt.
![](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/1024_IMG_4916_1.jpg?resize=642%2C316&ssl=1)
Ingredienser
- 3 stænger citrongræs
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk rørsukker
- 6 spsk soya
- 1 tsk riseddike
- 1 god bøf (eller flere)
Sådan gør du
- Skær det nederste af citrongræsset fra (stilken). Den kan ikke spises, så ud med den. Det er kun det resterende vi skal bruge.
- Tag evt. den yderste skal af.
- Prop det hele i en minihakker (alle ingredienser) og hak det helt fint.
- Smag evt. til med de forskellige ingredienser.
- Husk smagen skal være og er kraftig. Konsistensen skal være fin og ensartet.
- Grill din bøf som du vil have den. Server dip'en til kødet.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
![](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/06/1024_IMG_4916_1.jpg?resize=665%2C444&ssl=1)
Pynt med fine forårsløg og sesamfrø.
Smid en kommentar