Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 23. august 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Mad & Drikke på Northside 2019 – det glæder vi os til

Mad & Drikke på Northside 2019 – det glæder vi os til
Aarhusianeren

Solen skinner og vejrudsigten kan ikke bestemme sig, klassisk festivalvejr. Northside Festival 2019 er netop åbnet, vi er vendt stærkt tilbage på pladsen.

Nu skal vejret bare holde niveau, og vi håber meget at maden gør det samme…

Årets mad-plakat er udgivet og vi har langt den ind lige her, og ellers kan du finde alle madboderne i Northside Appen. Venner, der er meget, vi skal igennem! :)

 

 

Northside kører videre med sin stramme grønne og økologiske stil som de forrige år, det støtter vi naturligvis 100% op omkring – så længe smag og behag opretholdes.

 

Burgere med kød – hot or not? ”Af hensyn til bæredygtigheden er der ingen tvivl om, at vi generelt bliver nødt til at skære ned på forbruget af kød i vores samfund. Derfor håber vi, at vores event kan være med til at sætte nogle tanker i gang hos festivalgæsterne,”

 

På mad-programmet finder vi mange gode gengangere fra de forrige år, og der er dog stadig kød at finde på pladsen. For at nævne et par stykker, Gourmensh og pochetta-burgeren, Ole’s Gaard Pizza og Toast. Vi med garanti forbi disse igen – og mange af de andre.

 

 

På gourmetscenen er det store restauranttelt i år besat af et samarbejde mellem de to aarhusianske restauranter Hærværk og Frederiksgade 42. Det kunne bestemt blive godt, og vi ser frem til at afprøve foretagenet.

Njord Gin Club er stadig at finde på pladsen, i år med en særligt gin krydret med urter fra Ådalen ved Northside, så bliver det ikke mere lokalt.

Northside har også et on-the-side program i kolonihaverne, hvor der kan købes billet til – man kunne vel kalde det et opvarmningsprogram for foodies:

 

 

God festival derude!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar