Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. september 2019

Scroll to top

Top

7 kommentarer

The Moment – NorthSides signatur-cocktail

The Moment – NorthSides signatur-cocktail
Webmasteren

NorthSide festivalen har fået sin egen signatur-cocktail – og den er ginbaseret, udviklet i samarbejde med Spirit of Njord, der lægger deres Njord gin til.

Cocktailen er udviklet af Søren Aamand og we baseret på tre af hans store koncertoplevelser på Northside: Blåbær repræsenterer The Blue Van. En skumfidus som skal repræsentere Snow Patrol og til sidst brændt rosmarin som illustrerer Arcade Fire.

Læs også: NorthSide 2015: Her skal vi slukke tørsten

 

image

 

Selv udtaler Søren:

  • Smagssammensætningen skal for mig være simpel og virke forstærkende på hovedingrediensen. Derfor valgte jeg frisk rosmarin, som komplimenterer ginnen godt. Ginnen fra Njord er lidt syrlig i det, og derfor lavede jeg også en syrlig cocktail. Den naturlige sødme kom fra økologiske blåbær og honning. Det understøtter den friske og meget naturlige gin-smag.

#tuesdaytGT: The Moment - NorthSides signatur cocktail

0 fra 0 stemmer
Ret: Cocktail
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 cl Njord Distilled Sun & Citrus
  • 2,5 cl limesaft
  • 2 cl honning dansk blomsterhonning gerne
  • 6-7 blåbær

Sådan gør du

  • Blåbærene mases i shakeren, inden 'de våde varer' hældes i, for at få smagen af blåbær frem, og farven ud i drinken. Shake med rigeligt is. Si over i glas med is i og garnish med en brændt rosmarin kvist og en ristet skumfidus
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Vi glæder os til at smage The Moment på fredag. Ses vi i Gin-baren?!

Følg med på Instagram: #GastromandNS15

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Selvfølgelig ses vi! Jeg glæder mig til at smage the moment igen – også selvom de to andre drinks i opløbet var ret så fantastiske! :-)
    – Ísbjörg

  2. Bin-baren FTW!

  3. Mickey

    Kan samme resultat opnås med en anden gin, eller anbefaler i udelukkende Njord’s?

Smid en kommentar