Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 1. oktober 2023

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Så imponerende var udvalget af drikkevarer på NorthSide

Så imponerende var udvalget af drikkevarer på NorthSide

Planen var klar. Den blev holdt langt hen ad vejen og selvom det var hårdt arbejde, nåede Aarhusianeren og undertegnede nåede næsten hele vejen rundt i NorthSides mange barkort!

NorthSide har alle festivalklassikerne: Fadøl, shots, vodka med friskpresset juice og klassiske drinks. Men der er meget mere end det!

 

Søde piger, syrlig drik!

Søde piger, syrlig drik!

 

Det hittede

Tuborg Rå

Allerede sidste år fik vi drukket en anseelig mængde af den overraskende gode Tuborg Rå inden den blev udsolgt. I år var den tilbage i endnu større mængder og vi gik i hvert fald ikke forgæves. Den iskolde ufiltrerede økofadøl gør det altså bare godt i solskinsvejr – og det var der specielt meget af fredag!

 

Vin og Campagne baren

Igen! Som de foregående år, blev der spenderet ikke så få timer i Vin & Champagne baren, der i år var udbygget endnu en gang. Og stadig var der pres på området en stor del af tiden. Vi holdt os i den billige ende af kortet (Chateneuf og Brunello rimer altså stadig ikke helt på festival – maybe next year?). Den økologiske Blanc de Blanc var fornuftig til prisen, men for tør for flere af slængets medlemmer. Bedre gik det med Rosé Cavaen der satte godt gang i damerne. Vi savnede dog endnu en gang pinot noir på kortet.

 

20150613_174508

 

Njord Gin Club

Sidst men ikke mindst skal den nye Njord Gin bar nævnes. Baren lå samme sted som Den hemmelige bar lå sidste år. I år var baren dog annonceret på forhånd og det resulterede i konstant kø til baren, der kun havde plads til 40 gæster. Nu er tålmodighed ikke min stærke side, når jeg venter på drikkevarer på en festival, men baren var ventetiden værd – et tilbagetrukket åndehul, fedt indrettet og med festivalens, by far, bedste drinks/cocktails (som DR havde sat os stævne for at lokalisere) – herunder signatur cocktailen The Moment.

 

 

Det floppede

Den økologiske spiritus

Ikke så få gange fik vi en tæt på udrikkelig drink før vi fik lokaliseret Ørbæks økologiske spiritus Fionia som synderen – Mojitos fra Junglebaren og hvide russere fra Cocktailbaren blev ødelagt før vi fandt ud af gå uden om den tequila-smagende sprit.

Dommen

På trods af et par svipsere på specielt cocktail-fronten står vi tilbage med et samlet positivt indtryk – Udbyg gin-baren, udskift den forfærdelige Fionia spiritus, lad os få noget pinot noir på kortet, lidt flere specialøl, som ikke er produceret af Tuborg og vi kommer helt op at ringe! :)

Vi ses til #NS16

PS. Vi var i øvrigt ret aktive på instagram – tjek alle billederne ud…

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. De gjorde det godt, Njord drengene! :-) Baren så super hyggelig ud da jeg besøgte den lørdag formiddag. Men det lykkedes mig ikke at komme tilbage senere – den kø var nu alligevel for lang i forhold til de mange koncerter, jeg skulle nå! Så jeg måtte “nøjes” med en masse Rå fadøl, Tom collins og gin & tonics. (Og nu græder min pengepung.) :-D

  2. EsbenU

    The Moment var ganske enkelt lækker!
    Og jeg kunne ikke være mere enig i jeres syn på de andre cocktails. Jeg stod i ly for regnen et par timer ved en bar i Outside, og var nærmest tvunget til at købe drinks for at retfærdiggøre min tilstedeværelse… Og efter at have brokket mig over flere af serveringerne, fortalte bartenderen mig at de havde fået mange klager over smag på grund af en økologisk spiritus.
    Så ud med den og ind med gin! :)

    • Lyder som om vi har været der på samme tid EsbenU – pænt crowded, men pisse hyggeligt! Jeg tror i øvrigt jeg hørte bartendernes forklaringer de første 5 gange mens vi stod der, så de var sikkert heller ikke tilfredse med den:)

Smid en kommentar