Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. september 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Grillet vildsvineryg – en del af “en svinegod vintermenu”

Webmasteren

Grillet vildsvineryg – “det stærke svin”

Marinade à la Plum

Grillet vildsvineryg - en del af "en svinegod vintermenu"

0 fra 0 stemmer
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 vildsvineryg i passende størrelse købt i Netto til 125kr!

Marinade

  • 1 dl Sherry el. Portvin
  • olivenolie
  • saft af 1 appelsin
  • revet skal af 1 appelsin
  • 6 spsk. soya
  • 1 dusk frisk rosmarin
  • 1 dusk frisk salvie kan sagtens udelades
  • 1 spsk fish sauce
  • tøret chili
  • 3-6 fed hvidløg alt efter smag:-

Sådan gør du

  • Ryggen marineres dagen før
  • Brun ryggen over kul
  • Grill videre under låg og indirekte varme til ca. 65 grader Dæk evt. ryggen med bacon
  • Lad ryggen hvile 15 min før servering
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Det blev erfaret at benene var særdeles populære blandt flere af festens gæster

Stik os en kommentar

Smid en kommentar