2 kommentarer
Grillet vildsvineryg – en del af “en svinegod vintermenu”
Grillet vildsvineryg – “det stærke svin”
Marinade à la Plum
Antal: 4
Ingredienser
- 1 vildsvineryg i passende størrelse købt i Netto til 125kr!
Marinade
- 1 dl Sherry el. Portvin
- olivenolie
- saft af 1 appelsin
- revet skal af 1 appelsin
- 6 spsk. soya
- 1 dusk frisk rosmarin
- 1 dusk frisk salvie kan sagtens udelades
- 1 spsk fish sauce
- tøret chili
- 3-6 fed hvidløg alt efter smag:-
Sådan gør du
- Ryggen marineres dagen før
- Brun ryggen over kul
- Grill videre under låg og indirekte varme til ca. 65 grader Dæk evt. ryggen med bacon
- Lad ryggen hvile 15 min før servering
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Det blev erfaret at benene var særdeles populære blandt flere af festens gæster
Stik os en kommentar
Smid en kommentar