Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. januar 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Grillet vildsvineryg – en del af “en svinegod vintermenu”

Webmasteren

Grillet vildsvineryg – “det stærke svin”

Marinade à la Plum

Grillet vildsvineryg - en del af "en svinegod vintermenu"
Forfatter: 
Kategori: Hovedret
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 1 vildsvineryg i passende størrelse (købt i Netto til 125kr!)
Marinade
  • 1 dl Sherry el. Portvin
  • olivenolie
  • saft af 1 appelsin
  • revet skal af 1 appelsin
  • 6 spsk. soya
  • 1 dusk frisk rosmarin
  • 1 dusk frisk salvie (kan sagtens udelades)
  • 1 spsk fish sauce
  • tøret chili
  • 3-6 fed hvidløg (alt efter smag:-)
Tilberedning
  1. Ryggen marineres dagen før
  2. Brun ryggen over kul
  3. Grill videre under låg og indirekte varme til ca. 65 grader Dæk evt. ryggen med bacon
  4. Lad ryggen hvile 15 min før servering

 

Det blev erfaret at benene var særdeles populære blandt flere af festens gæster

Smid en kommentar

Hvad synes du om opskriften: