Gastromand.dk | 22. November 2017

Scroll to top

Top

En kommentar

Langtidsstegt svinemørbrad – en del af “en svinegod vintermenu”

Webmasteren

Langtidsstegt svinemørbrad – “det sure svin”

Marinade endnu en gang à la Plum

Langtidsstegt svinemørbrad - en del af "en svinegod vintermenu"
Forfatter: 
Kategori: Hovedret
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 6 spsk soya
  • 4 spsk fish sauce
  • 2 spsk honning
  • saft fra 3 lime
  • saft fra 1 citron
Tilberedning
  1. - Marinér svinemørbraden dagen før eller fra morgenstunden
  2. - langtidssteg (100-175 grader alt efter tid) mørbraden til 65 grader

 

Kommentarer

  1. Morten

    Hvor lang tid tager det ca at få en temperatur på 65 grader ved henholdsvis 100 og 175 grader? Og skal mørbraden trække efterfølgende?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: