Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. juli 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Langtidsstegt svinemørbrad – en del af “en svinegod vintermenu”

Webmasteren

Langtidsstegt svinemørbrad – “det sure svin”

Marinade endnu en gang à la Plum

Langtidsstegt svinemørbrad - en del af "en svinegod vintermenu"

0 fra 0 stemmer
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 6 spsk soya
  • 4 spsk fish sauce
  • 2 spsk honning
  • saft fra 3 lime
  • saft fra 1 citron

Sådan gør du

  • - Marinér svinemørbraden dagen før eller fra morgenstunden
  • - langtidssteg (100-175 grader alt efter tid) mørbraden til 65 grader
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Morten

    Hvor lang tid tager det ca at få en temperatur på 65 grader ved henholdsvis 100 og 175 grader? Og skal mørbraden trække efterfølgende?

Smid en kommentar