Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. august 2021

Scroll to top

Top

11 kommentarer

Kold Vinegarsauce

Webmasteren

Denne kolde sauce er suveræn at blande i din pulled pork når den er trukket – prøv det!

 

Kold Vinegarsauce

No ratings yet
Ret: Dressing
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 dl æblecider eddike
  • 3/4 dl vand
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk hot chili flakes
  • 1/2 tsk groft peber

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blandes sammen i en skål og smages til (som udgangspunkt er saucen ret sur – præcis som de kan lide den i sydstaterne :)
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Prøv også: Basis BBQ-marinade

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jan

    Måske tager jeg fejl men efter tråden har webmaster rettet opskriften?
    Hvad er 1 del kop?

  2. Britt

    Kunne i så rette det ind – vi er nu er 2014 :-) – hvor mange personer i opskrifterne og til dl mål.
    På forhånd tak.
    Skal i gang i morgen med det helt store, så vender tilbage med stjerner :-)

    • Hej Britt.

      Jeg har forsøgt at rette opskriften til, så den passer til 4’ish personer:)

  3. Michael

    Hvad skal man med det der vinegarsauce?

    • Martin

      Tror den er ment til din Pulled Pork. (i could be wrong)

  4. @Kristian

    Undskyld det sene svar. Jo det er forholdsvis stor portion – der burde nok stå at det er til 15 personer:)

    @Claus

    Måske vi burde ændre opskriften til decilitermål:)

  5. Kristian

    Er det ikke en voldsom mængde? Hvis en cup er ca. 240ml? Er opskriften med henblik på at gemme til senere, eller er der trykfejl?

    • Claus Rathje

      Jeg brugte deciliter istedet for en kop og der var stadig nok.

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering