Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. august 2019

Scroll to top

Top

11 kommentarer

Kold Vinegarsauce

Webmasteren

Denne kolde sauce er suveræn at blande i din pulled pork når den er trukket – prøv det!

 

Kold Vinegarsauce

0 fra 0 stemmer
Ret: Dressing
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 dl æblecider eddike
  • 3/4 dl vand
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk hot chili flakes
  • 1/2 tsk groft peber

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blandes sammen i en skål og smages til (som udgangspunkt er saucen ret sur – præcis som de kan lide den i sydstaterne :)
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Prøv også: Basis BBQ-marinade

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Kristian

    Er det ikke en voldsom mængde? Hvis en cup er ca. 240ml? Er opskriften med henblik på at gemme til senere, eller er der trykfejl?

    • Claus Rathje

      Jeg brugte deciliter istedet for en kop og der var stadig nok.

  2. @Kristian

    Undskyld det sene svar. Jo det er forholdsvis stor portion – der burde nok stå at det er til 15 personer:)

    @Claus

    Måske vi burde ændre opskriften til decilitermål:)

  3. Michael

    Hvad skal man med det der vinegarsauce?

    • Martin

      Tror den er ment til din Pulled Pork. (i could be wrong)

  4. Britt

    Kunne i så rette det ind – vi er nu er 2014 :-) – hvor mange personer i opskrifterne og til dl mål.
    På forhånd tak.
    Skal i gang i morgen med det helt store, så vender tilbage med stjerner :-)

    • Hej Britt.

      Jeg har forsøgt at rette opskriften til, så den passer til 4’ish personer:)

  5. Jan

    Måske tager jeg fejl men efter tråden har webmaster rettet opskriften?
    Hvad er 1 del kop?

Smid en kommentar