11 kommentarer
Kold Vinegarsauce

Denne kolde sauce er suveræn at blande i din pulled pork når den er trukket – prøv det!
Antal: 4
Ingredienser
- 1 dl æblecider eddike
- 3/4 dl vand
- 2 spsk ketchup
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk hot chili flakes
- 1/2 tsk groft peber
Sådan gør du
- Alle ingredienser blandes sammen i en skål og smages til (som udgangspunkt er saucen ret sur – præcis som de kan lide den i sydstaterne :)
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Prøv også: Basis BBQ-marinade
Stik os en kommentar-
Måske tager jeg fejl men efter tråden har webmaster rettet opskriften?
Hvad er 1 del kop? -
Kunne i så rette det ind – vi er nu er 2014 :-) – hvor mange personer i opskrifterne og til dl mål.
På forhånd tak.
Skal i gang i morgen med det helt store, så vender tilbage med stjerner :-) -
Hvad skal man med det der vinegarsauce?
-
Tror den er ment til din Pulled Pork. (i could be wrong)
-
-
Er det ikke en voldsom mængde? Hvis en cup er ca. 240ml? Er opskriften med henblik på at gemme til senere, eller er der trykfejl?
-
Jeg brugte deciliter istedet for en kop og der var stadig nok.
-
Kommentarer