Gastromand.dk | 21. June 2018

Scroll to top

Top

10 kommentarer

Kold Vinegarsauce

Webmasteren

Denne kolde sauce er suverĂŚn at blande i din pulled pork nĂĽr den er trukket – prøv det!

 

Kold Vinegarsauce
Forfatter: 
Kategori: Dressing
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 1 dl ĂŚblecider eddike
  • ¾ dl vand
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk hot chili flakes
  • ½ tsk groft peber
Tilberedning
  1. Alle ingredienser blandes sammen i en skål og smages til (som udgangspunkt er saucen ret sur – præcis som de kan lide den i sydstaterne :)

 

Prøv ogsü: Basis BBQ-marinade

Kommentarer

  1. Kristian

    Er det ikke en voldsom mĂŚngde? Hvis en cup er ca. 240ml? Er opskriften med henblik pĂĽ at gemme til senere, eller er der trykfejl?

    • Claus Rathje

      Jeg brugte deciliter istedet for en kop og der var stadig nok.

  2. @Kristian

    Undskyld det sene svar. Jo det er forholdsvis stor portion – der burde nok stĂĽ at det er til 15 personer:)

    @Claus

    MĂĽske vi burde ĂŚndre opskriften til decilitermĂĽl:)

  3. Michael

    Hvad skal man med det der vinegarsauce?

    • Martin

      Tror den er ment til din Pulled Pork. (i could be wrong)

  4. Britt

    Kunne i sĂĽ rette det ind – vi er nu er 2014 :-) – hvor mange personer i opskrifterne og til dl mĂĽl.
    PĂĽ forhĂĽnd tak.
    Skal i gang i morgen med det helt store, sĂĽ vender tilbage med stjerner :-)

    • Hej Britt.

      Jeg har forsøgt at rette opskriften til, sĂĽ den passer til 4’ish personer:)

  5. Jan

    MĂĽske tager jeg fejl men efter trĂĽden har webmaster rettet opskriften?
    Hvad er 1 del kop?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: