Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. juni 2022

Scroll to top

Top

31 kommentarer

Philipson KONKURRENCE: Og vinderne er…

Philipson KONKURRENCE: Og vinderne er…
Webmasteren

Det er alt for lang tid siden vi har haft en konkurrence på Gastromand – det laver vi nu om på i samarbejde med Philipson Wine!

 

Vinderne er nu fundet ved lodtrækning:

  • Christoffer Dinsen

  • Henrik Jensen

  • Mads

  • balle9990 (instagram)

  • dittelidut (instagram)

Tak til alle som har deltaget her og på instagram og stort tillykke til vinderne!

Vinderne vil blive kontaktet.


 

Phillipson fejrer 27 års fødselsdag som Danmark største importør af kvalitetsvine med en fødselsdagssmagning på, hvad der tegner til at blive, meget højt niveau!

Læs også: Hvordan det gik sidst vi deltog i en af Phillipsons fødselsdagssmagninger

 

Sassicaia er en af de vine du kan smage...

Sassicaia er en af de vine du kan se frem til at smage…

 

SMAG BL.A. FØLGENDE TOPVINE:

Sassicaia Tenuta San Guido

Château Pontet Canet 5. Cru Pauillac <– Kan jeg i hvert fald god li’!

Château Lynch Bages 5. Cru Pauillac <– Smager også godt! :)

Guigal Côte-Rôtie Brune et Blonde

Côte-Rôtie Château d’Ampuis Guigal

Læs hele programmet for smagningerne i Aarhus og København

Hvor og hvornår?

Den 17. september i Aarhus og 18.-19. september i København

Der er et begrænset antal billetter til smagningerne, men vi har lokket 5×2 billetter ud af Phillipson og dem kan du vinde.

 

phillipsonsmagning

 

Vi trækker lod blandt deltagerne mandag d. 15. sept.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Henrik Lindahl

    Det må være en Châteauneuf-du-Pape fra 2007, jeg fik serveret da jeg var skiguide i Tignes. Er stødt på en del andre fantastiske vine (til SU-venlige priser!). Men nyder gerne et glas vin når skolebøgerne er lukkede om aftenen – så der må man jo finde de billige godter :-)

  2. Nikki

    At vælge en vin er næsten umulig. Hver vin til sin tid.

    Senest fik jeg en Montecorno Benaco 2006, som rammer højt på listen over vine jeg har smagt.

  3. Lars H

    Det er ikke altid nemt at skelne og kategoriserer ens gode vinoplevelser, når der kan være langt i mellem dem. Men jeg vil tro at den bedste vin jeg nogensinde har smagt må være en Ripassa 2007 fra Zenato. Vinen i sig selv er rigtig god, men det der får den op på førstepladsen er selskabet og stemningen. Den blev oplevet og delt med min kæreste på en forlænget weekend i Paris, på en lille, hyggelig italiensk restaurant. Her hjemme har den været svær at finde, men det er lykkedes et par gange.

  4. Brian Pedersen

    Jeg nyder generelt det varierede udvalg af vine, de mange forskellige typer der findes i adskillige pris-klasser, tilgængeligt for de fleste. Af hverdagsvin holder jeg meget af vinene fra Montes, der har vin produktion i Argentina og Chile.

    De mest unikke bekendtskaber har jeg nok haft med vin, har nok været blandt nogle af de bedste årgangsvine fra Bordeaux området. Jeg husker en Château Rouget Grand Vin Pomerol fra 1983, samt Château Talbot Saint-Julien 1982, som fik absolut topkarakter i min bog. Disse årgangsvine er helt unikke på sin helt egen måde, når de har lagt som kældervin i mange år. Vinen fra Pomerol spinger nok særligt i øjnene, da det var min første smagning af en langtidslagret Pomerol vin.

    Af andre vinområder, har jeg smagt nogle vidunderlige spanske vine fra Rioja området, samt Ribera Del Duero og Priorat. Her har Philipson Wine et meget spændende udvalg af vine fra Telmo Rodriguez og Alejandro Fernandez, som jeg engang i nærmeste fremtid meget gerne vil igennem.

  5. Jeppe Hjørngaard

    Jeg kan godt lide at bryde normerne, når det kommer til vin. Især efter at have drukket nok fransk vin lavet på snobbet konservativt maner. Hvad bryder bedst de konservative rammer? Det gør man med en Blue Eyed Boy fra Mollydooker i Australien. Det er en kraftkarl af en anden kaliber, og de 16.5%, der står på flasken dokumenterer godt for det. Kun med shiraz fra de sydøstlige nationer eller få amarone-vine fra Italien kan lege med på alkoholgrænsen mellem vin og hedevin.
    Vinen er en fornøjelse på flere parametre. Lige fra iltningen som gøres lidt alternativt med en “Mollydooker shake”, til den første mundfuld som ruller over tungen som orkanagtige bølger og rammer smagsløgene med en eksplosion af små smags-orgasmer. Shiraz-druen markerer sig virkelig her med sine rene toner af brombær, skovbær, kaffebønner, mørk chokolade og sødt tørret krydderi. Og som den ligger i vinglasset og hiver efter ilt-molekyler, bliver den kun bedre og bedre.
    Det bedste ved vinen er, at den går sig bedst til en rigtig tyk og mør peberbøf, som helst skal flamberes i cognac -uden sammenligning en rigtig mande-vin!

    Om det bare er fordi, denne vin provokerer den traditionelle franske vinkultur, eller om det er fordi jeg også er en blå-øjet dreng, ved jeg ikke helt. Men hver gang jeg åbner en flaske Blue Eyed Boy, så er der god stemning i lejligheden.

  6. Er en sucker for Bourgogne. Men ellers afhænger valget helt, helt af hvad der er på tallerknen.

  7. Mads

    Skal det være rødt, er der rigtig mange på førstepladsen afhængigt af tid, sted og anvendelse. Og pris/kvalitetsratioen. Gode bud er Priorat, Brunello og oversøisk Pinot, men skal jeg være helt ærlig, nyder jeg nok allermest en klassisk Gigondas fra Rhônedalen. På den hvide side er jeg vild med den slovenske Carolina fra Jakončič – eller bare en klassisk bourgogne :)

  8. Jeppe

    Phelan Segur 2005 smager super lækkert og er SU-venlig.

  9. Anne

    The Guilty, australsk Shiraz med den fedeste etikette – og 15,9% alkohol! ;-)

  10. Rasmus

    Efter at have været arbejdsløs snart alt for længe, har jeg været igennem stort set alle de billige papvine – og vender altid tilbage til Nettos Cruzares. 25,30/ltr og den gør næsten ikke modstand på vej ned.

Smid en kommentar