-
Hvornår skal vaniljen i ?
-
Er nem at lave smager fantastisk den bedste dessert jeg har fået og lavet
-
Tak Conny – den er ret blæret og selv om det er inspireret af Anders fra San Giovanni i Aalborg, så er det fedt at få den online så alle kan få glæde af den!
God fredag herfra!
-
-
Lækker lækker dessert den bedste i hele verden jeg laver ellers mange desserter
-
Ser spændende ud, er det kakao eller fint revet mørk chokolade der er brugt som pynt/topping på billede?
-
Det var mørkt chokolade John!
-
Tak for hurtigt svar! Den er netop smidt på køl. Det tegner rigtig godt ??
God jul derude. -
Fedt John – ingen årsag – vi sidder ved tasterne konstant i de her timer :-) Glædelig jul!
-
-
-
Det lyder super lækkert, jeg overvejer det til dessert nytårsaften i år, men har lige et spørgsmål – Hvis jeg laver det dagen inden, skal jeg så lade det stå et døgn på køl i kopperne, eller lader du den sætte sig i en stor skål, og portionsanretter i kopper 15-30 minutter inden servering?
-
Hej Allan – det vil nok bliver noget mere stiv dagen efter, så vent med kopperne til servering! Så skal det nok lykkes!
-
-
Super fræk opskrift! Mon man kan forberede risottoen dagen før servering, så det bare skal tages ud af køleskabet?-
Hej Morten, ja det kunne du godt, jeg gjorde det faktisk selv og det gjorde at den satte sig lidt bedre, det kan være lidt et trick at få den helt korrekt konsistens, men det vil jeg godt turde igen! Og tak for rosen…
-
-
Så altså basicly en risengrød med massive mængder hvid chokolade i. Egentlig ret frækt ;-)
-
Jeps Mikkel – nogle vil måske sige lidt for meget :-)
-
-
Lyder lækkert, hvornår kommer du vaniljen i?
-
Årh en forglemmelse Casper – det skal I sammen med mælken! God fornøjelse…
-
Kommentarer