Gastromand.dk | 17. August 2018

Scroll to top

Top

10 kommentarer

Gastromands store Julegave-bytte-konkurrence

Gastromands store Julegave-bytte-konkurrence
Familiefaren

Du har sikkert hørt om konceptet pĂĽ P3, hvor lyttere kan ringe ind og bytte deres julegaver, hvorefter de bliver parret med andre lyttere og gaver. Det geniale koncept er vi ikke for fine til at kopiere  – med det lille twist at vi har ĂŠn genial gave at bytte vĂŚk!

Experisense.com er i gavehumør og har leveret en Bjørn Teddy, som er en af de fĂĽ gadgets, der scorer top-karakter her pĂĽ Gastromand. Der er ren urkraft i dyret. Jeg bruger selv min flittigt og faktisk er det ĂĽrsagen til, at jeg overhovedet magter at bage noget som helst. Selv om det 9/10 gange bliver dej til burgerboller eller pizza – ja, sĂĽ letter den altsü slagets gang.

 

The X-Mas Teddy Edition....

The X-Mas Edition | Vejledende udsalgspris: 8600,-

 

Det er faktisk slet ikke nogen speciel udgave, men rød det er den – lad os bare kalde den porscherød!

Alt hvad du skal gøre for at deltage i den store Teddy-julegave-bytte-konkurrence er, at sende en mail til [email protected] med GM Konkurrence: Byt til Teddy i subjekt med et billede og tilhørende forklaring af hvilken julegave, du vil give i bytte for Teddyen.

NytĂĽrsaften udvĂŚlger vi kort og godt den julegave, vi helst vil have i bytte for Teddyen. Det kan vĂŚre noget vi lige stĂĽr og mangler, en helt unik gave, det mest originale bud – eller mĂĽske det dummeste. Prisen pĂĽ din gave har ingen betydning.

Vi glĂŚder os til at modtage dit bud!

Nür du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig at billedet mü offentliggøres pü Gastromand.dk. Vi garanterer naturligvis fuld diskretion, hvis det ønskes;)

Kommentarer

 1. Johan Mellerup

  Hjemmelavet valnøddesnaps – leveres til april nĂĽr den har trukket fĂŚrdig, sĂĽ kan ikke bruges nytĂĽrsaften. Bonusinfo: formĂĽede at “chippe” min Mac kniv da jeg flĂŚkkede de angiveligt bløde grøne valnødder. Man lĂŚrer hele livet ;)

 2. Gitte Nielsen

  Kunne godt tÌnke mig at bytte med en friturekoger, som jeg fik i julegave. Synes ikke det var sü smart at give mig südan en, nür jeg faktisk lige for en müned siden, forÌrede min den anden vÌk, da jeg ikke er sÌrlig vild med olieret mad. Men den Bjørn Teddy ville passe perfekt i mit køkken da jeg ikke mere har sü mange krÌfter til at Ìlte dejen, men elsker at bage. Der er nu intet som hjemmebagte brød og kager.

  • Hej Gitte – har du husket: Alt hvad du skal gøre for at deltage i den store Teddy-julegave-bytte-konkurrence er, at sende en mail til [email protected] med GM Konkurrence: Byt til Teddy i subjekt med et billede og tilhørende forklaring af hvilken julegave, du vil give i bytte for Teddyen :-) Men ellers sĂĽ forstĂĽr jeg dig godt – hvis du gerne vil have sprød mad uden at det bliver olieret, sĂĽ var det her mĂĽske noget for dig: /anmeldelse-tefal-actifry-family/ god fornøjelse…

   • Gitte Nielsen

    Tusind tak Familiefaderen. Det er dejligt nĂĽr der er en der gider hjĂŚlpe mig. Jeg vil da fluks tage et billede af friturekogeren og sende det ind. HĂĽber jeg er lidt heldig i ĂĽr. Endnu engang tak og du mĂĽ ha et rigtigt godt nytĂĽr.

   • Gitte Nielsen

    Hej igen Familiefaderen. Jeg kunne ikke finde ud af at lÌgge et billede ind, nür det er pü en mail jeg skriver. Ved du müske hvordan jeg gør. Men det skal jo helst vÌre et ret hurtigt svar, sü jeg kan nü det inden i morgen.

 3. I will use my seeeecret wapon for this!

 4. Mads Volmer

  Er der udtrukket en vinder af den fantastiske Teddy?

Smid en kommentar