Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. september 2023

Scroll to top

Top

10 kommentarer

Gastromands store Julegave-bytte-konkurrence

Gastromands store Julegave-bytte-konkurrence
Gastromand

Du har sikkert hørt om konceptet på P3, hvor lyttere kan ringe ind og bytte deres julegaver, hvorefter de bliver parret med andre lyttere og gaver. Det geniale koncept er vi ikke for fine til at kopiere  – med det lille twist at vi har én genial gave at bytte væk!

Experisense.com er i gavehumør og har leveret en Bjørn Teddy, som er en af de få gadgets, der scorer top-karakter her på Gastromand. Der er ren urkraft i dyret. Jeg bruger selv min flittigt og faktisk er det årsagen til, at jeg overhovedet magter at bage noget som helst. Selv om det 9/10 gange bliver dej til burgerboller eller pizza – ja, så letter den altså slagets gang.

 

The X-Mas Teddy Edition....

The X-Mas Edition | Vejledende udsalgspris: 8600,-

 

Det er faktisk slet ikke nogen speciel udgave, men rød det er den – lad os bare kalde den porscherød!

Alt hvad du skal gøre for at deltage i den store Teddy-julegave-bytte-konkurrence er, at sende en mail til [email protected] med GM Konkurrence: Byt til Teddy i subjekt med et billede og tilhørende forklaring af hvilken julegave, du vil give i bytte for Teddyen.

Nytårsaften udvælger vi kort og godt den julegave, vi helst vil have i bytte for Teddyen. Det kan være noget vi lige står og mangler, en helt unik gave, det mest originale bud – eller måske det dummeste. Prisen på din gave har ingen betydning.

Vi glæder os til at modtage dit bud!

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig at billedet må offentliggøres på Gastromand.dk. Vi garanterer naturligvis fuld diskretion, hvis det ønskes;)

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Mads Volmer

  Er der udtrukket en vinder af den fantastiske Teddy?

 2. I will use my seeeecret wapon for this!

 3. Gitte Nielsen

  Kunne godt tænke mig at bytte med en friturekoger, som jeg fik i julegave. Synes ikke det var så smart at give mig sådan en, når jeg faktisk lige for en måned siden, forærede min den anden væk, da jeg ikke er særlig vild med olieret mad. Men den Bjørn Teddy ville passe perfekt i mit køkken da jeg ikke mere har så mange kræfter til at ælte dejen, men elsker at bage. Der er nu intet som hjemmebagte brød og kager.

  • Hej Gitte – har du husket: Alt hvad du skal gøre for at deltage i den store Teddy-julegave-bytte-konkurrence er, at sende en mail til [email protected] med GM Konkurrence: Byt til Teddy i subjekt med et billede og tilhørende forklaring af hvilken julegave, du vil give i bytte for Teddyen :-) Men ellers så forstår jeg dig godt – hvis du gerne vil have sprød mad uden at det bliver olieret, så var det her måske noget for dig: http://gastromand.dk/anmeldelse-tefal-actifry-family/ god fornøjelse…

   • Gitte Nielsen

    Tusind tak Familiefaderen. Det er dejligt når der er en der gider hjælpe mig. Jeg vil da fluks tage et billede af friturekogeren og sende det ind. Håber jeg er lidt heldig i år. Endnu engang tak og du må ha et rigtigt godt nytår.

   • Gitte Nielsen

    Hej igen Familiefaderen. Jeg kunne ikke finde ud af at lægge et billede ind, når det er på en mail jeg skriver. Ved du måske hvordan jeg gør. Men det skal jo helst være et ret hurtigt svar, så jeg kan nå det inden i morgen.

 4. Johan Mellerup

  Hjemmelavet valnøddesnaps – leveres til april når den har trukket færdig, så kan ikke bruges nytårsaften. Bonusinfo: formåede at “chippe” min Mac kniv da jeg flækkede de angiveligt bløde grøne valnødder. Man lærer hele livet ;)

Smid en kommentar