Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. februar 2024

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Her er Julegave-bytte-konkurrence-vinderen

Her er Julegave-bytte-konkurrence-vinderen

Det har været en fænomenal jul for de fleste af vores følgere, hvis vi skal dømme udfra de næsten hundrede indsendte forslag i vores julegave-bytte-konkurrence.

Nogle af jer, har endda fået nogle gaver, som skiller sig lidt ud fra mængden…og har tilmed tilbudt at bytte dem med os. Efter en længere voterings-session er vi nået frem til, at den gave vi gastromænd allerhelst vil bytte med, er:

 

En drengetur i vindtunnel

Morten Klinge

Morten skrev:
Hvilken gave bytter man med 4 drengerøve der har alt? ;-)

En oplevelse tænker jeg! Da jeg tror at faldsskærmsspring ville være længere væk fra jeres comfort zone end I kunne tænke jer, tænker jeg at jeg gerne vil bytte min tur for fire personer til Skandinaviens eneste vindtunnel. Oplevelsen består af en drengetur til Skandinavien eneste vindtunnel for at opleve følelsen af at være i fritfald.
Det føles som the real deal uden bøvlet med at skulle overleve vha. en faldsskærm efterfølgende .

Og det kunne vi sgu egentlig godt tænke os at prøve. Så Morten, vi bytter gladeligt med dig!

vindtunnel

 

Men men men..med alle de gode (og mindre gode) gaver, I ar høstet derude, var vi simpelthen nødt til at uddele lidt ekstra-præmier til de tre følgende bytte forslag. Der er et Gastromand-forklæde på vej til jer!!

 

3 x Gastromand-kogebog

Jesper Høholt Jensen

Flere af jer, var villige til at bytte jeres overskuds-GM-kogebøger med os….og det er jo fanneme en god gave! Og selv om vi mener at man sagtens kan slide et par stykker op om året, er vi alligevel villige til at smide et lille forklæde til Jesper, som et plaster på såret, efter en noget ensidig gavehøst. Jesper skriver:

Jeg er far til 2, og har oplevet et drastisk fald i antallet af julegaver. I år fik jeg hele 4 (!) gaver! Jeg havde naturligvis ønsket mig jeres geniale kogebog, men jeg fik intet mindre end 3 stk! Altså var 75% af mine julegaver jeres bog! Jeg er voldsomt glad for den, men 3 stk og en fantastisk flot vandkaraffel lavet af min datter på 10 måneder, gjorde julen 2014 til den mindst udbytterige nogensinde.

image1

 

 

One Direction Kitchen Multi-tool

Niels Ole Frederiksen

Her på siden er vi glad for kreativitet. Så Niels Ole’s voldsomt kreative forslag til anvendelsesmuligheder af denne lækre One-direction gadget:

Min kammerat gav mig denne yderst velovervejede gave til jul. Ved første blik tror man, at det er en el-tandbørste til teenagepigen, men det er i sandhed et køkkeninstrument. Den kan benyttes meget alsidigt i køkkenet; til at skumme væsker (tænk østersskum), piske en mayo, rengøre espressomaskinen eller måske rense anden/gåsen indvendigt for rester af blod og indmad.

Med dette gennemførte stykke køkkenlir i hånden hæves madlavningen til et helt nyt niveau.
Om man kan lide One Direction er vel en smagssag.

Nu bliver jeg sgu helt i tvivl om jeg vil bytte den væk…

a34a75ad-829a-411f-bcdc-732c63d023c4

 

 

Bager uden at være bager

Mikkel Nielsen

Og – believe it or not – så har vi Gastromænd altså også et blødt hjerte! Derfor skal Mikkels historie også belønnes med et forklæde, når det nu ikke kunne blive til en udskiftning af den dansende Kitchen Aid (som der faktisk var en del, som gerne ville bytte til en Teddy – og vi forstår).

Mikkels historie:
Jeg er den sidste bager uden at være bager. Jeg elsker at bage. Min far var bager. Min farfar var bager. Min oldefar var bager. I 102 år havde familien Nielsen været bagere. Jeg er opvokset i et bageri blandt rullebord, remonce og store stærke røremaskiner fra Bjørn. Jeg har slæbt sække med sukker, båret plader med flødekager og renset plader. Men uddannet bager blev jeg aldrig. Jeg gik en anden retning. Men jeg elsker at bage. I 2008 døde den sidste Bager-Nielsen. Min far. Han blev 60 år gammel. To år inden han døde forærede han mig en Kitchen Aid røremaskine i julegave. Jeg havde ønsket mig den. Jeg tror det irriterede min far. Men ligesom så mange andre var jeg forblændet af Kitchen Aid´ens retroæstetiske superlook.

IMG_0206

Hvis der bare dengang havde stået “røremaskine” på min ønskeseddel. Så tror jeg, min far havde trumfet cremefarvet æstetik med en powerfull Bjørn. Men sådan gik det desværre ikke. Min Kitchen Aid er blevet flittigt brugt. Problemet med min Kitchen Aid er bare, at den ikke er en Bjørn. Kitchen Aid´en er alt andet. Den er æstetisk, danskpoppet og danseglad (se vedhæftede film). Jeg mangler en Bjørn. En stærk trofast Teddy som vil minde mig om barndommen i bageriet i Vestergade i Hadsund. Så kære Gastromænd af guds nåde – skænk mig denne Bjørn og jeg vil bytte med min cremefarvede Kitchen Aid, som min far gav i julegave i 2006. Jeg tror, min far vil bifalde denne byttehandel og glæde sig over at sønnike bager og bager og bager – uden at være bager.

Kitchen Aid Dans

 

Og til resten af jer: Et kæmpe tak for jeres bytte-tilbud og så ha’ et godt nytår derude!!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Mikkel Nielsen

  Hej Drenge – håber I har det godt. Troede i ville hoste op med et forklæde – Ja, bager uden at være bager:) Men ved ikke om den er røget i glemmebogen. Hvis I ikke har et forklæde, så smid da bare en bog afsted:)

  Well, tak for en fin side og gode indlæg

  Mikkel Nielsen, Mejlskovvej 10, 2770 Kastrup

 2. Damnit! troede ellers mit bacon trick ville virke som jedi tricks på jer :-D Tillykke til vinderne

 3. Øv øv – håber det lykkes dig at få den byttet til en Bjørn

 4. Spillekant

  Dans en lille støvledance, dance it while you have the chance….
  Min største medfølelse, men jeg beholder min Bjørn.

  Hav et godt nytår og husk, man skal ikke hænge med hovedet, når man står i lort til halsen.

Smid en kommentar