Gastromand.dk | 23. September 2018

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Her er Julegave-bytte-konkurrence-vinderen

Her er Julegave-bytte-konkurrence-vinderen
Eksils√łnderjyden

Det har v√¶ret en f√¶nomenal jul for de fleste af vores f√łlgere, hvis vi skal d√łmme udfra de n√¶sten hundrede indsendte forslag i vores julegave-bytte-konkurrence.

Nogle af jer, har endda f√•et nogle gaver, som skiller sig lidt ud fra m√¶ngden…og har tilmed tilbudt at bytte dem med os. Efter en l√¶ngere voterings-session er vi n√•et frem til, at den gave vi gastrom√¶nd allerhelst vil bytte med, er:

 

En drengetur i vindtunnel

Morten Klinge

Morten skrev:
Hvilken gave bytter man med 4 drenger√łve der har alt? ;-)

En oplevelse t√¶nker jeg! Da jeg tror at faldssk√¶rmsspring ville v√¶re l√¶ngere v√¶k fra jeres comfort zone end I kunne t√¶nke jer, t√¶nker jeg at jeg gerne vil bytte min tur for fire personer til Skandinaviens eneste vindtunnel. Oplevelsen best√•r af en drengetur til Skandinavien eneste vindtunnel for at opleve f√łlelsen af at v√¶re i fritfald.
Det f√łles som the real deal uden b√łvlet med at skulle overleve vha. en faldssk√¶rm efterf√łlgende .

Og det kunne vi sgu egentlig godt t√¶nke os at pr√łve. S√• Morten, vi bytter gladeligt med dig!

vindtunnel

 

Men men men..med alle de gode (og mindre gode) gaver, I ar h√łstet derude, var vi simpelthen n√łdt til at uddele lidt ekstra-pr√¶mier til de tre f√łlgende bytte forslag. Der er et Gastromand-forkl√¶de p√• vej til jer!!

 

3 x Gastromand-kogebog

Jesper H√łholt Jensen

Flere af jer, var villige til at bytte jeres overskuds-GM-kogeb√łger med os….og det er jo fanneme en god gave! Og selv om vi mener at man sagtens kan slide et par stykker op om √•ret, er vi alligevel villige til at smide et lille forkl√¶de til Jesper, som et plaster p√• s√•ret, efter en noget ensidig gaveh√łst. Jesper skriver:

Jeg er far til 2, og har oplevet et drastisk fald i antallet af julegaver. I √•r fik jeg hele 4 (!) gaver! Jeg havde naturligvis √łnsket mig jeres geniale kogebog, men jeg fik intet mindre end 3 stk! Alts√• var 75% af mine julegaver jeres bog! Jeg er voldsomt glad for den, men 3 stk og en fantastisk flot vandkaraffel lavet af min datter p√• 10 m√•neder, gjorde julen 2014 til den mindst udbytterige nogensinde.

image1

 

 

One Direction Kitchen Multi-tool

Niels Ole Frederiksen

Her på siden er vi glad for kreativitet. Så Niels Ole’s voldsomt kreative forslag til anvendelsesmuligheder af denne lækre One-direction gadget:

Min kammerat gav mig denne yderst velovervejede gave til jul. Ved f√łrste blik tror man, at det er en el-tandb√łrste til teenagepigen, men det er i sandhed et k√łkkeninstrument. Den kan benyttes meget alsidigt i k√łkkenet; til at skumme v√¶sker (t√¶nk √łstersskum), piske en mayo, reng√łre espressomaskinen eller m√•ske rense anden/g√•sen indvendigt for rester af blod og indmad.

Med dette gennemf√łrte stykke k√łkkenlir i h√•nden h√¶ves madlavningen til et helt nyt niveau.
Om man kan lide One Direction er vel en smagssag.

Nu bliver jeg sgu helt i tvivl om jeg vil bytte den v√¶k…

a34a75ad-829a-411f-bcdc-732c63d023c4

 

 

Bager uden at være bager

Mikkel Nielsen

Og ‚Äď believe it or not – s√• har vi Gastrom√¶nd alts√• ogs√• et bl√łdt hjerte! Derfor skal Mikkels historie ogs√• bel√łnnes med et forkl√¶de, n√•r det nu ikke kunne blive til en udskiftning af den dansende Kitchen Aid (som der faktisk var en del, som gerne ville bytte til en Teddy ‚Äď og vi forst√•r).

Mikkels historie:
Jeg er den sidste bager uden at v√¶re bager. Jeg elsker at bage. Min far var bager. Min farfar var bager. Min oldefar var bager. I 102 √•r havde familien Nielsen v√¶ret bagere. Jeg er opvokset i et bageri blandt rullebord, remonce og store st√¶rke r√łremaskiner fra Bj√łrn. Jeg har sl√¶bt s√¶kke med sukker, b√•ret plader med fl√łdekager og renset plader. Men uddannet bager blev jeg aldrig. Jeg gik en anden retning. Men jeg elsker at bage. I 2008 d√łde den sidste Bager-Nielsen. Min far. Han blev 60 √•r gammel. To √•r inden han d√łde for√¶rede han mig en Kitchen Aid r√łremaskine i julegave. Jeg havde √łnsket mig den. Jeg tror det irriterede min far. Men ligesom s√• mange andre var jeg forbl√¶ndet af Kitchen Aid¬īens retro√¶stetiske superlook.

IMG_0206

Hvis der bare dengang havde st√•et ‚Äúr√łremaskine‚ÄĚ p√• min √łnskeseddel. S√• tror jeg, min far havde trumfet cremefarvet √¶stetik med en powerfull Bj√łrn. Men s√•dan gik det desv√¶rre ikke. Min Kitchen Aid er blevet flittigt brugt. Problemet med min Kitchen Aid er bare, at den ikke er en Bj√łrn. Kitchen Aid¬īen er alt andet. Den er √¶stetisk, danskpoppet og danseglad (se vedh√¶ftede film). Jeg mangler en Bj√łrn. En st√¶rk trofast Teddy som vil minde mig om barndommen i bageriet i Vestergade i Hadsund. S√• k√¶re Gastrom√¶nd af guds n√•de – sk√¶nk mig denne Bj√łrn og jeg vil bytte med min cremefarvede Kitchen Aid, som min far gav i julegave i 2006. Jeg tror, min far vil bifalde denne byttehandel og gl√¶de sig over at s√łnnike bager og bager og bager – uden at v√¶re bager.

Kitchen Aid Dans

 

Og til resten af jer: Et kæmpe tak for jeres bytte-tilbud og så ha’ et godt nytår derude!!

Kommentarer

 1. Spillekant

  Dans en lille st√łvledance, dance it while you have the chance….
  Min st√łrste medf√łlelse, men jeg beholder min Bj√łrn.

  Hav et godt nytår og husk, man skal ikke hænge med hovedet, når man står i lort til halsen.

 2. √ėv √łv – h√•ber det lykkes dig at f√• den byttet til en Bj√łrn

 3. Damnit! troede ellers mit bacon trick ville virke som jedi tricks på jer :-D Tillykke til vinderne

 4. Mikkel Nielsen

  Hej Drenge – h√•ber I har det godt. Troede i ville hoste op med et forkl√¶de – Ja, bager uden at v√¶re bager:) Men ved ikke om den er r√łget i glemmebogen. Hvis I ikke har et forkl√¶de, s√• smid da bare en bog afsted:)

  Well, tak for en fin side og gode indlæg

  Mikkel Nielsen, Mejlskovvej 10, 2770 Kastrup

Smid en kommentar