Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. marts 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Rabarberchutney

Webmasteren

3-4 store skalotteløg
1 spsk sennepsfrø
1 spsk olivenolie
1 stang kanel
2 laurbærblade
1 stjerneanis
1 knsp safran
½ tsk stødt kardemomme
1 bundt rabarber, 8-10 stk
7-8 spsk sukker
3-4 spsk hvidvinseddike
10 tørrede abrikoser, ca. 50 g

Hak løgene og svits dem med sennepsfrø i olien i en gryde. De må ikke tage farve. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad løgene blive meget bløde. Tilsæt krydderierne og efter et par minutter rabarberstilke skåret i små tern. Lad det koge 5-10 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og eddike til det har en sursød smag. Vend abrikoser i små tern i. Kom chutneyen på glas og gem den i køleskab – gerne i nogle dage.

Smid en kommentar