Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. juli 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Rabarberchutney

Webmasteren

 

Rabarberchutney

Lækkert tilbehør til mange retter
4.25 fra 4 stemmer
Ret: Tilbehør
Keyword: chutney, rabarber
Forfatter: Webmasteren

Ingredienser

  • 3-4 store løg
  • 1 spsk sennepsfrø
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stang kanel
  • 2 stk laurbærblade
  • 1 stk stjerneanis
  • 1 knsp safran
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1 bundt rabarber (8-10 stk)
  • 8 tsk sukker
  • 4 spsk hvidvinseddike
  • 10 stk tørrede abrikoser ca. 50 g

Sådan gør du

  • Hak løgene og svits dem med sennepsfrø i olien i en gryde. De må ikke tage farve. 
  • Skru ned til svag varme, læg låg på og lad løgene blive meget bløde.
  • Tilsæt krydderierne og efter et par minutter rabarberstilke skåret i små tern. Lad det koge 5-10 minutter.
  • Smag til med salt, peber, sukker og eddike til det har en sursød smag.
  • Vend abrikoser i små tern i. 
  • Kom chutneyen på glas og gem den i køleskab – gerne i nogle dage.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar