Gastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi.
Læs også: Hjemmelavet karrysalat
En go’ hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op – og sådan er det bare! Og så gør det jo ikke noget at det er hurtigere at lave den selv end at gå i Netto efter den færdiglavede:)
Læs også: Hjemmelavet hønsesalat
Ingredienser
- 2 gulerødder skåret i passende små stykker
- 1 dl fine ærter
- 2-3 grønne asparges
- Lidt revet peberrod
- 1 dl hjemmelavet mayonaise
- Laurbær
- 1 løg
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Bring en gryde med lidt vand, laurbær og løg i kog
- Tilsæt først gulerødder, lad koge 1 minut og tilsæt så ærter og asparges
- Lad koge 2 minutter
- Hæld grøntsagerne i et dørslag og overhæld med iskold vand
- Lad grøntsagerne dryppe af
- Bland grøntsager og mayo og smag til med salt, peber og lidt peberrod
Noter
Velbekomme!
Er du i øvrigt klar til årets julefrokoster??
Stik os en kommentar-
Skal løget også i salaten, eller er det kun med for at give smag til de andre grøntsager?
-
Jeg vil også gerne vide om det er fryseegnet. Hvis ikke, hvor længe kan det så holde sig i køleskabet?
-
Mayonnaisen skal ihvertfald laves fra bunden af
-
Vi bruger denne opskrift hver gang, der skal italiensk salat på bordet👍🏻 -
Virkelig lækker -
Er det fryse egnet?
-
Hej.
Hvad er K salat? er det den der koster kassen slaske salat?
Mvh. Den gamle Kok. -
Har Webmasteren ikke sparet lidt rigeligt på mayonnaisen? Og jeg vil ikke høre noget om, at der jo er mange fede retter til julefrokosten i forvejen!
-
Efter billedet at dømme må du have tilføjet lidt piskefløde eller andet mejerigtigt produkt, for en hjemmelavet mayonnaise er da mere fast, eller ???
Kommentarer