2 kommentarer
Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!
![Ret velegnet til børn, hvis du lige trækker de par Heineken fra... Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/Corndogs-4.png?resize=700%2C325&ssl=1)
![Gastromand](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/04/663F5B76-3705-4663-B5DC-4C414520366A.jpeg?fit=58%2C64&ssl=1)
- Gastromand
- Den 16. januar 2021
- https://gastromand.dk
En eftermiddag skriver jeg rundt til gutterne fra Gastromand om der er et bud til en hurtig, nem og børnevenlig ret – og ja, vi er sgu blevet ældre og har fået børn – så selv om der var lidt af de sædvanlige drillerier så kom der faktisk også et meget fedt svar…
Det var Eksilsønderjyden som kom med et godt bud – Corndogs! Den amerikanske friturestegte hotdog som jeg faktisk altid har hørt om, men aldrig hverken smagt eller lavet. Egentlig troede jeg det var omfattende, men nej – det er virkelig nemt og ja mere eller mindre umuligt at ødelægge.
![](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/Corndogs-4.png?resize=642%2C316&ssl=1)
American Style: Corndogs!
4.23 fra 18 stemmer
Forb. tid: 20 minutter minutter
Tilb. tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk
Ingredienser
- 125 g hvedemel
- 125 g majsmel
- 1 spsk. sukker
- 3 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 2 æg
- 2 spsk. smeltet smør
- 2 dl mælk
- 2 liter olie til friture rasp eller solsikke
- 8-10 pølser
- Grillspyd af træ
Sådan gør du
- Dybest set blander du bare alle ingredienser dog ikke grillspyd og pølserne.
- Dog holder du lige igen med den ene dl mælk og tilsætter efter behov.
- Inden du dypper pølserne skal de være helt tørre, så tør dem i et rent viskestykke eller en serviet inden
- Dejen skal være ret tyk således pølserne kan hænge fast.
- Stik grillspydet i enden af svællen og dyb dyb dyb - drej dem langsomt rundt så det lægger sig i et jævnt læg
- Nu varmer du en gryde med olie op eller bedre endnu en fritøse - for olien må faktisk ikke være for varm - ca. 160 grader.
- Duk pøllerne og lad dem få indtil de er sprøde og gyldne. Så længe som muligt.
- Server med ketter og gul amerikansk sennep til!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Det fungerer absolut glimrende og mine børn var ret store fan af dem. Nu er det ikke jordens sundeste ret, men en gang imellem må man gerne – også børnene! Så hermed et lille tip inden weekenden rammer dig – i øvrigt hvis du ikke har børn, så er den også ret god til tømmermænd!
Stik os en kommentarRelaterede indlæg
Food on Film – take 5: The 5$ Shake… 23. juli 2015 | Gastromand
![](https://i0.wp.com/gastromand.dk/wordpress/wp-content/uploads/2015/07/cinematographygifs15_thumb.gif?resize=420%2C215&ssl=1)
Laks, peberrod og hygge 20. oktober 2010 | Gastromand
Smid en kommentar
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Kommentarer