Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. januar 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon

Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
Fynboen

Bacon er naturens eget krydderi, basta! Denne tapas forener bacon med skovens umamibomber.

svamp+bacon_2_670Bacon + svampe = godt match

Tapas: Svampe fyldt med bacon
Forfatter: 
Kategori: Tapas
Køkken: Spansk
 
Ingredienser
  • 4 store svampe - store champignoner, Karl Johan eller portobello
  • God bacon i tern
  • Persille
  • Olivenolie
Tilberedning
  1. Rens svampe og fjern stilken
  2. Fordel bacontern
  3. Drys med hakket persille
  4. Dryp med olivenolie
  5. Bag ca. 25-30 min ved 180 grader (eller til baconen er færdig)

Prøv evt. at tilføje andre krydderurter eller hvidløg.

Kommentarer

  1. Wagner

    Ser rigtigt lækkert ud, har kigget efter gode opskrifter på fyldte svampe.
    Kunne man ikke også komme lidt ost på?

  2. Fynboen

    Hej Wagner

    Jeg tror uden problemer den kunne peppes op med lidt reven ost.

Smid en kommentar

Hvad synes du om opskriften: