Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. september 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon

Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
Fynboen

Bacon er naturens eget krydderi, basta! Denne tapas forener bacon med skovens umamibomber.

svamp+bacon_2_670Bacon + svampe = godt match

Tapas: Svampe fyldt med bacon

5 fra 3 stemmer
Ret: Tapas
Køkken: Spansk
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • 4 store svampe - store champignoner Karl Johan eller portobello
  • God bacon i tern
  • Persille
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Rens svampe og fjern stilken
  • Fordel bacontern
  • Drys med hakket persille
  • Dryp med olivenolie
  • Bag ca. 25-30 min ved 180 grader (eller til baconen er færdig)
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Prøv evt. at tilføje andre krydderurter eller hvidløg.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Wagner

    Ser rigtigt lækkert ud, har kigget efter gode opskrifter på fyldte svampe.
    Kunne man ikke også komme lidt ost på?

  2. Fynboen

    Hej Wagner

    Jeg tror uden problemer den kunne peppes op med lidt reven ost.

Smid en kommentar