Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. september 2023

Scroll to top

Top

3 kommentarer

Gastromands top 3 over grillopskrifter

Vi skriver næsten første juli, det burde være varmt og solrigt, men vejrguderne er ikke med os. Det skal dog ikke afholde Gastromand for at samle de mest sete og besøgte opskrifter lige for tiden. Heldigvis er de alle at relatere til solskin – det kan vi altså lide.

Nu passer det jo også glimrende med, at den kære Webmaster i weekenden har inviteret alle på “PPPP” og ja du gættede rigtigt, det står for “Pulled Pork Power Party”. Vi kan godt røbe en smule, bl.a. at der vil være dicipliner som hvidkålskastning, Pulled Pork-stiring og ikke mindst en paneldiskussion omkring hvordan man sammensætter den perfekt “rub” til ens Pulled Pork, ja der er skam langt op til fest i weekenden. Vi skal naturligvis nok se, om vi kan smide lidt “live-action” billeder op undervejs – hvis mængden af alkohol naturligvis ikke bliver for stor.

Men I skal ikke snydes for de omtale links: nedenstående er de absolut mest besøgte pt.

Pulled Pork

Pulled Pork

Kartoffelsalat til grillsæsonen

Smukt billede af den klassiske Weber One Touch 57

Porchetta

Pulled Porks officielle førsteudfordrer…

Så er der jo bare tilbage, at vælge den rigtige vin til? Vi må erkende, at Mollydokers The Boxer ligger højt på listen, men efter at have konsumeret intet mindre end 18 flasker over de sidste 3 måneder nu, så er den ved at være en kende for “meget” – så hvad gør man så? Hvad drikker du til grillmad?

Velbekomme

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Uha… er lige vendt tilbage fra PPPP – Pulled Pork Power Party, hvor intet mindre end 6,7 kg gris skulle konsumeres – ikke værst! Jeg håber ikke der er nogen af jer gode læsere på Gastromand, som har snydt sig selv for denne oplevelse :-)

  • Morten Nielsen

   Hvor mange var i til PPPP familiefar? Vi prøvede for ca. 9 måneder siden, samme mængde og vi var 4 der spiste det… Ingen kartofler, ingen brød, ingen pasta, ingen grønt, just pulled pork..!

   • Hej Morten,

    det kan jeg hurtigt svare på, da det var mig, der afholdt det:)

    Vi var 14 til spisning. Tilbehøret kan du se på billedet ovenfor. Der var riiigeligt PP.

    Hvor meget konsumerede I 4? :)

Smid en kommentar