Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. april 2024

Scroll to top

Top

3 kommentarer

GM Anmelder: Kan Jan Magnussen lave vin?

Gastromand

Som opfølgning på vores Le Mans Menu har Gastromand fået tilsendt en meget passende vin – Jan Magnussen by Mats Vineyard. Vinen er 100 % Merlot, fra Western Cape, South Africa og holder 13,5 diskrete procent.

matsvineyard skriver de:

“It´s a really well balanced wine. You may find a bit of spicyness together with the fullbodied structure in this red wine. A bit of black berries and maybe some plums will strike you too. Whatever you find – enjoy it.” Mathew Castle.

Gentlemen start you engines…

Jeg har det generelt svært ved 100 % Merlot, og jeg må sige, at denne vin ikke er anderledes end mine tidligere bekendtskaber. Der er masser af varme i druerne, lidt skarpe tanniner og lidt fylde. Den er ganske vist krydret, men jeg synes ikke at kunne ane blomme.

Da jeg lige havde fået vinen, var den alt for varm og tung, så den blev smidt på køl, hvilket hjalp utrolig meget. Herefter blev den faktisk meget mere venlig og tangerer en letdrikkelig vin til terrassen.

Vinen på de 3 liter koster absolut fornuftige 139,95 og hvis ret skal være ret, så er det faktisk ikke så tåbeligt. Det er aldrig en vin, som jeg vil bruge til en stor middag, men med en flok drenge på besøg til en grillaften, så kunne det sagtens gå. Og for dem, som ikke er de store vindrikkere, så er der jo lidt lir og mandehørm i form af vinens omslag.

Drengene ovre Wine Factory har også smagt på vinen – se og hør deres vurdering her:

Vinen kan købes på Mats Vineyard.dk

Skål…

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Heh – fin lille anmeldelse. God ide med at køle den lidt ned, for i stuetemperatur var det ikke imponerende. Designet og navnet må være det mest imponerende ved den.

    • Hej Rasmus – jeg kan kun sige, at jeg er meget enig – så forresten, at Jørgen La Cour (Nordjysk Vinanmelder) anmeldte den kort efter mig, og har var lidt flinkere i sin anmeldelse, gav den vist 3 ud af 5 “stjerner”… Måske en kende for gavmildt.

Smid en kommentar