Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. juni 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Få opskriften på Northside suverænt bedste cocktail

Få opskriften på Northside suverænt bedste cocktail
Aarhusianeren

Den værste Northside-blues er ved at have lagt sig, og hverdagen har ramt de fleste af os. Men vi har stadig en række fantastiske minder fra årets festival.

Et af dem er uden tvivl Njord Gin Club, som vi roligt kan sige med afstand leverede de bedste cocktails.

Cocktailene i den nye del af Njord Gin Club “The Barrel room” er lavet med tanke på at introducere gæsterne for de spiritustunge cocktails, hvor langt størstedelen af cocktailens indhold er spiritusholdige ingredienser og smagen intens og kompleks. Traditionen stammer bl.a. fra forbudstiden i USA, hvor mange store cocktail-klassikere har sin oprindelse.

New Coat of Paint – 2019 Edition – som er en videreudvikling af en tidligere udgave uden tonic er et godt bidrag til dem, der gerne vil over i den kategori af cocktails. Et andet bud var Bitterstuff, som vi desværre ikke smagte.

New Coat of Paint er en god overgang til de lidt hårdere cocktail som fx Dry Martinien og Negroni. Nedenfor ses en New Coat of Paint (til venstre) i selskab med en Dry Martini og i forgrunden en Negroni.

 

 

Vi har allernådigst efterspurgt, om vi måtte dele opskriften på New Coat of Paint… Og det kan I nok allerede gætte svaret på. Så er det bare med at komme i gang derude – velbekomme!

Cocktail: New Coat of Paint

Njord Gin Club 2019 Edition
5 fra 2 stemmer
Ret: Cocktail
Keyword: bitters, chartreuse, cocktail, gin, njord gin, stauning
Antal: 1 cocktail
Forfatter: Njord Gin

Ingredienser

Spiritus blend

  • 3 cl Njord Gin Mother Nature 
  • 1 ½ cl Stauning Young Rye
  • ½ cl Gul Chartreuse
  • ½ cl Sukkersirup
  • 10 dråber Njord Orange Bitters

Topping & Garnish

  • 5 cl tør light tonic (Njord Gin Club benyttede Fentimans Naturally Light tonic)
  • Citron-skal

Sådan gør du

  • Stir i 15-20 sekunder med masser af is til den er iskold
  • Server i et lowball glas med masser af isterninger 
  • Top med ca. 5 cl. tør light tonic
  • Garnish: Skal af citron, hvor olierne fra citronskallen presses ud over drinken.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Vi ses på Northside næste år!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar