Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. november 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Jægerindens Wiener-vildsvineschnitzel

Jægerindens Wiener-vildsvineschnitzel
Vildsvineschnitzel - en VILD klassiker

Der skydes, slagtes, bankes, paneres, steges sprødt og nydes. Den klassiske wienerschnitzel har fået et vildt twist. Vi erstatter kalvekødet med friskskudt vildsvin fra Sverige. Server med dine yndlingsherligheder.

Hvordan man får det bedste ud af et heldigt øjeblik som jæger – fordi det er et element, held. ⁣

At være en succesrig jæger kræver mange ting. Det kræver mange timer i rækkevidden for at opnå god teknik i forskellige positioner og i forskellige afstande. Det kræver en bred viden om dyrs opførsel, vind osv. Derefter kræver det en masse tålmodighed, lidenskab og et positivt sind tilføjet et jagerinstinkt for at holde alt dette op, når du er ‘uheldig’.

Det uheldige kan defineres på mange måder. Jeg har prøvet at droppe mit magasin ned ad en metalstige, da jeg havde min første mulighed for en buk. Jeg har prøvet at trække i udløseren, mens sikkerheden stadig var tændt. Derudover har jeg haft den perfekte mulighed for den buk, jeg har været jagtet i mere end en måned, men at være begrænset af ikke at komme i en behagelig position, før han var væk.⁣

Så hvad er det heldige øjeblik, som al træningen og viden skal bruges til? Det heldige øjeblik er, når dyret dukker op. For at få det bedste ud af det nøjagtige øjeblik, skal du have trænet og være godt forberedt.

Når alt gå op in højere enhed, får du ram på dit bytte. Her et vildsvin, som er baggrunden for denne opskrift på vildsvineschnitzel.

View this post on Instagram

LUCK – THE CHERRY ON TOP 🍒 How to get the best out of a lucky moment when hunting. Because that's an element, luck. ⁣ ⁣ Being a successful hunter requires many things. It requires many hours at the range to achieve good teqnique in different positions and at different distances. It requires a broad knowledge about animal behaviour, wind etc. Then it takes a bunch of patience, passion and a positive mind added a fighter instinct to keep all this up when you're 'unlucky'.⁣ ⁣ Unlucky can be defined in many ways. I've tried dropping my magazine down a metal ladder when having my first opportunity to a roe buck. I've tried pulling the trigger while the safety was still on. Also, I've had the perfect opportunity for the fallow buck I've been hunted for more than a month, but being limited by not getting into a comfortable position before he was gone.⁣ ⁣ So what's that lucky moment that all this training and knowledge are needed for? 👀 The lucky moment is when the animal shows up. All the preparations is in your hand, but not the lucky moment 🙌🏼 To get the best out of that exact moment, you have to be well prepared🤞🏼 ⁣ ⁣ 📸: When all preparations are added a bit of luck. Photo by @byronpace // @myoutdoortv_int Media Hunt release #wildboarfeverX⁣ ⁣ @sauer_rifles @hornadymfg⁣ @harkila_official @aimpointeurope @tweedmedia #lucky #hunter #traintohunt #hunt #mediahunt #wildboarhunting #vildsvinejagt #passionforhunting #wellprepared #enjoy #doyourbest #learning #huntinglife #lifestyle #wilderness #nature #wildlife #fieldtofork #fallowbuck #fallowdeer #deerhunting #riflehunting #jäger #chasse #jæger #jentersomjakter #jakttjej #jaegerinden

A post shared by Mette Karin Petersen (@jaegerinden_) on

Tip! Har du ikke vildsvinekød i fryseren, så kan du erstatte med fx. det traditionelle kalvekød.

Vildsvineschnitzel

Vildsvineschnitzel – en VILD klassiker
5 fra 1 stemme
Ret: Hovedret
Køkken: Vildt
Keyword: Vildsvineschnitzel, vildtkød
Antal: 2 personer
Forfatter: Jægerinden

Ingredienser

Vildtschnitzel:

  • Vildsvin dette er to rygudskæringer
  • 3 æg
  • 3 dl. mel 
  • 6 dl. rasp
  • 100 g. smør her kan man næsten ikke få for meget
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • 300 g. kartofler
  • 200 g. ærter
  • 200 g. smør til smørsauce
  • Kapers
  • Friskrevet peberrod
  • 1 frisk citron 
  • Pynt! Frisk persille og en skive citron

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ønsket størrelse og steg i smør på en pande til de er møre.
  • Pak ét stykke kød i husholdningsfilm og bank kødet tyndt, ca. 1 cm. Drys kødet med salt og peber.
  • Klargør 3 tallerkener med henholdsvis mel, æg og rasp. Vend kødet i mel, æg, rasp (ønskes ekstra panering gentager du dyb i æg og rasp)
  • Varm en pande med 100 g. smør (her kan man ikke få for meget). Steg vildtschnitzelerne ca. 4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde. Tip! Under stegning sørg for at held stegesmør over kødet jævnligt.
  • Top vildtschnitzel med kapers, friskrevet peberrod og masser af citron. Server med smørstegne kartofler og kogte grønne ærter.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Velbekomme!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar