Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 20. november 2019

Scroll to top

Top

10 kommentarer

Nytår 2016/17: Her kan du stadig få lækre take-away menuer

Nytår 2016/17: Her kan du stadig få lækre take-away menuer
Eksilsønderjyden

Traditionen tro, har du naturligvis fokuseret al din december-energi på at afslutte året så godt som muligt på jobbet og på at finde de perfekte gaver til kæresten og familien. Derfor er det først i dag, at du trawler nettet tyndt, efter den rigtige take-away menu til nytårsaften. Her får du vores bud, på de bedste menuer, som ikke er udsolgt endnu! 

 

København

Studio & Krug

3 retter  + Snacks og Petit Fours –  500,-

Snacks
Tapioka chips krydret med salt, eddike og vadouvan. Dip på ristet gær

Forret
Bagt skærising med smørkogte løg, ukrudt og champagnesauce med ramsløgskapers

Hovedret
Stegt krondyrsfilet med “seje” rødbeder og solbærlæder Fermenteret hvidløgspuré og rød syre

Dessert
“Waldorf salat” STUD!O style. Parfait på fåremælksyoghurt med sød salat på blegselleri, æbler og aromatiske urter

Petit Fours
Kransekage med orange chokolade


Kokkeriet

4 retter, 549,-

Forret
Stegte kammuslinger på bund af muslingecreme, serveret med syltede stikkelsbær, glaskål og citronverbena

Mellemret
Bagt torsk med salat af danske beder, pocheret æg og sennepssauce

Hovedret
Confiteret kalv med høbagt selleri, hasselnødder, brændte løgskaller og sherrysauce

Dessert
Chokoladetærte med blommekompot og lakrids


Marv & Ben

4 retter, 449,-

Forret
Nytårstorsk med råmarinerede glaskål, syltede spidskål og røget fløde. Hertil surdejsbrød & smør

Mellemret
Rilette af gris, stegt brød, valnøddecrumble, syltede bøgehatte og cremet estragonsauce

Hovedret
Velhængt oksemørbrad farseret med morkler, serveret med glaserede rødbeder samt sauce bordelaise med røget marv og skalotteløg.

Dessert
Chokolademousse på økologisk Oialla-chokolade. Hertil æblekompot og crumble af brændt hvid chokolade.


Timm Vladimirs Køkken

4 retter, 349,-

Appetizer
Hjemmelavet skinke, sprøde rugflager, pisket lardo og urtestøv

Forret
Jomfruhummerbisque med torske-souffle, syltede glaskål og cognacperler

Hovedret
Krogmodnet oksehøjreb med bagt selleri, karamelliserede løg, syltede perleløg og confiterede forårsløg

Dessert
Pecan Pie på chokolademørdej og mazarin med mascarponecreme

Aarhus

Kähler Villa Dining

4 retter, 699,- (inkl. vin)

Appetizer
Hummersalat med brændt selleri og spæde urter

Forret
Skalddyrssuppe med nænsomt tilberedt helleflynder og jordskokker i forskellige varianter

Hovedret
Oksemørbrad med ragout af skovens svampe, bagte løg og trøffelsauce samt kartoffelmos med vesterhavsost

Dessert
Gateau marcel med Amarena-kirsebær og hvid chokoladeparfait


Varna Palæet

4 retter, 475,-

Appetizer
Nytårstorsk med peberrod, syltede løg, rugchips & sprøde salater

Forret
Jomfruhummerravioli med porrer, græskar & jomfruhummersuppe

Hovedret
Dansk okse – mørbrad & bryst med variation af selleri, beder, svampe & trøffelsauce

Dessert
Chokolade “Guldbarre” med havtorn


Mefisto

4 retter  + Snacks og Petit Fours –  450,-

Snacks
​Sprødt, dip og mandler til nytårstalen

Forret
​Torskesoufflé med hummer-cognacsauce hertil spinat tagliatelle, selleri og spæde urter

Mellemret
​Miniburger i sort bolle, fyldt med braiseret kalvebryst, syltede rødløg, lilla coleslaw samt kul-aioli med sennep

Hovedret
​Grillet velhængt oksemørbrad serveret med sprød kartoffel-forårsrulle, græskar, rodfrugtsmüsli og cremet bourgognesauce

Dessert
​Nytårschokoladekage med mandeltrøffel, lys chokoladecreme og limemousse hertil karamel macaron

Petit fours
Kransekage dyppet i chokolade, to slags fyldte chokolader med hindbærtrøffel og saltkaramel

Odense & Fyn

Sortebro Kro

4 retter, 495,- 

Forret
Dykfangede kammuslinger

Mellemret
Ymersorbet

Hovedret
Krydderstegt kalvemørbrad

Dessert
Yuzu mousse med sprød midte


Under Lindetræet

4 retter, 495,-

Appetizer
Sikrogn, Blomkålsmousse, rødløg og dild

Forret
Røget torsk, rødbede og rugbrød

Hovedret
Oksemørbrad fra Grambogård, Aspargesjordskokker, fyldt pommes anna og trøffelsauce

Dessert
Tiramisu, Chokolade, kaffe og nougatmousse


Pasfall

4 retter, 495,-

Forret
Kammusling på spyd med saltbagt kartoffel, shiitake svampe & løg, med Karl Johan svampe mayo & soya

Mellemret
Nytårstorsk 2016 som terrine med brandade, senneps creme , purløg & bagt rødbede

Hovedret
Dansk kalvemørbrad ”Half & Half” med urtecruste, kalvespidsbryst, sprød letrøget kartoffel, selleri & trøffelsauce

Dessert
Nytårs kage, Gateau! Hård, blød chokolade kage med ganache, bærkompot, sprøde kiks, choko crumble & vanille malto

Aalborg

Applaus

4 retter  + Snacks og Petit Fours –  825,-

Snacks
Saltede snacks

Ret 1
Caviar ”surprise” m. muslinger og hvid chokolade

Ret 2
Sort hummer m. crouton, løg og svampe aromat

Ret 3
Farseret vagtel m. morkler, røget kartoffel og blomkål

Dessert
Chokoladekugle m. blodappelsin og hasselnødder

Petit Fours
Kransekage Petit Fours


Mortens Kro

5 retter, 349,-

 

Appetizer
2 stk Østers m/vinaigre, appelsin/wasabi og ingefær
Kroens saltede mandler

Forret
Smørrebrød med Jomfruhummer, Jordskok, dild, hummer mayo, Mangofrugt og sprødt

Mellemret
Smørrebrød med Paneret stegt torsk med grøn remoulade, rejser og grønt.

Hovedret
Smørrebrød med Skiver af grillet Okse Mørbrad, på Brioche brød, med Foir gras terrnine, rødvinskogte pærer , sprødt og glace.

Dessert
2 stk Konditor Fabian Chevreuils Gateaux Marcel (a la Michaud) med syltede clemmentiner.


Rusk

3 retter, 375,-

Forret
Torsk, æble og selleri

Hovedret
Oksehøjreb, rødbede, ribs, estragon og sauce of karamelliserede løg

Dessert
Mørk guanaja chokolade, kirsebær, boghvede og hjemmelavet kaffelikør


CANblau

4 retter med vin, 400,-

Snacks & Bobler
Saltede mandler, spanske oliven, Jamon Serrano
Maria Casanovas Brut de Brut Cava. Barcelona NV

Forret
Hummersuppe med nytårstorsk fra kysten i Hirtshals, friterede croutons med tørret dild og aromatisk olie
Heretat de Tavernes Argument Alicante, Blanc 2015

Hovedret
Oksemørbrad med rødvinssauce og syltede løg, små kartofler og urtesmør
Heretat de Tavernes Argument Alicante, Negre 2015

Dessert
Chokoladebar med knas af guld og chokolade, samt puré af mango og passion

 

Har vi overset de bedste steder? Og hvad med take-aways uden for de 4 største byer? Hjælp hinanden i kommentarerne herunder!!

Godt Nytår!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Tak for henvisningen til Under Lindetræet – den er vi glade for.

    Vil man sikre sig en menu fra os, vil vi dog anbefale at få bestilt snart, da vi har solgt mange kuverter i år.

    Med venlig hilsen
    Restaurant Under Lindetræet

  2. Bækgaard

    Det er lækkert at udvalget efterhånden er så stort, men savner at flere steder også tilbyder børnemenuer. Oftest er menuerne jo ikke egnede til børn, og skal man endelig lave mad til dem, kan man lige så godt lave hele menuen selv.
    http://www.gourmiddag.com/jul-og-nytaar-2016/nytaarstakeaway-2016boernemenu/ har en super god børnemenu til en fin pris. Sådan noget burde der være mere af.

    • Troels

      Bækgaard: Hvorfor er menuerne ikke egnede til børn? Nuvel, den allermest alkoholiserede rødvinssauce, men derudover…?

      • Bækgaard

        Jeg synes bare ikke de egner sig til 3-8 årige. Nuvel, vores er langt fra kræsne, og spiser som regel det der bliver serveret, men de ville da langt hellere have en spændende børnemenu, med børnevenlige smage/ingredienser, som den jeg linkede til. Og så er prisen jo også en faktor, 150kr kontra 4-500kr. Mange menuer er jo ikke delevenlige så man skal have en til hver, og så bliver det lige pludselig 1600-2000kr for en familie, istedet for 11-1300kr.
        For 2000kr pr famillie, så synes jeg det stikker lidt af. Især i forhold til hvor meget børnene vil sætte pris på det

      • Troels

        Deri har du selvfølgelig en rigtig god pointe.

    • Helt enig, Mikkel. Jeg synes det kunne være fedt, hvis man sammen med voksen-menuen også tilbød en simpel, enkelt og billigere børnemenu – især til familierne med mindre børn…

      • Bækgaard

        Selv om jeg deler efternavn med Mikkel, så har jeg nu ikke en madblog :)
        Håber at nogle af restauranterne læser med herinde, og får det på menuen næste år, når jeg nu ikke er den eneste der savner det.

      • Jeg kan love dig for, at vi i hvert fald er éen restaurant, der læser med.

        Vi har haft det oppe til overvejelse i år, og det er bestemt noget vi vil kigge på til 2017.

        Rigtigt godt nytår.

        Venligst
        Restaurant Under Lindetræet

      • hehe, sjovt jeg lige i farten troede du var Mikkel Bækgaard, men anyways, vi er stadig enige :)

  3. Mikael Fischer Svendse

    Vil anbefale Cofoco’s
    Lækker 3 retters til en overkommelig pris, og de har også en lækker børnemenu til

Smid en kommentar