Gastromand.dk | 24. May 2018

Scroll to top

Top

9 kommentarer

De 5 bedste takeaway-nytårsmenuer i Aarhus og København

De 5 bedste takeaway-nytårsmenuer i Aarhus og København
Webmasteren

Det kan da godt være julen skal overstås først, men derefter venter Årets fest og har du ikke selv mod på at stå i køkkenet i et par dage, findes der efterhånden et utal af kvalificerede takeaway-bud – vi guider dig til de bedste.

UPDATE

Du er landet på vores 2014 oversigt

Se take-away menuerne for 2015 her >>>.

UPDATE

Der er omsætning i at levere takeaway-menuer og mad ud af huset til nytårsaften, og det er ikke unormalt at se restauranter udlevere mere end 1000 nytårsmenuer i dagene op til nytårsaften. Der er dog også restauranter, der har brændt nallerne på den umiddelbart tillokkende forretning – så man skal se sig for. Om du er til klassiske cannapéer, havtorn fra en Bornholmsk klippeskråning eller måske japansk, har Gastromand fundet 5 bud i henholdsvis Aarhus og København, som ser rigtig interessante ud!

Aarhus

Restaurant Frederikshøj

  • Nøgleord: Hummer, torsk, okse, chokolade – klassisk med et Wassim twist
  • Antal retter: 4
  • Pris: 475,-

Restaurant Varna Palæet

  • Nøgleord: Spansk sortfodssvin
  • Antal retter: 4
  • Pris: 425,-

Restaurant Kock

  • Nøgleord: En Aarhus-klassiker på 11. år
  • Antal retter: 5
  • Pris: 495,-

Gastro og Vino

  • Nøgleord: Svineriet for 400
  • Antal retter: 4
  • Pris: 400,-

Malling Kro

  • Nøgleord: Oldschool value for money
  • Antal retter: 5
  • Pris: 425,-

København

Timm Vladimirs Køkken

  • Nøgleord: Den nye frække dreng i klassen leverer bl.a. puffet torskeskind med wasabimayo
  • Antal retter: 4
  • Pris: 445,-

Pony

  • Nøgleord: Hip kål og øko fra Bornholm
  • Antal retter: 4
  • Pris: 550,-

Umami

  • Nøgleord: Den utraditionelle japaner leveret lige til døren
  • Antal retter: 3
  • Pris: 399,-

Rebel

  • Nøgleord: Mulighed for tilkøb af kaviar og hummer
  • Antal retter: 4
  • Pris: 450,-

Søren K

  • Nøgleord: En København-classic med bl.a. foie gras og okse fra Grambogaard
  • Antal retter: 4
  • Pris: 395,-
Nytårsmenu a la Søren K

Nytårsmenu a la Søren K

 

Hele landet

Bor du ikke i Aarhus eller København, leverer Skagenfood en virkelig interessant menu, udviklet af Thorsten Schmidt, lige til døren over hele landet!

  • Nøgleord: Troldmanden Thorsten leger med caviar, jomfruhummer og krondyr. Vinmenu kan tilkøbes.
  • Antal retter: 4 + snacks og kransekage
  • Pris: 499,-

Skal lave maden selv fra bunden, eller vil du lade den gode mad blive leveret?

Kommentarer

  1. Faldt lige over endnu et tilbud i Aarhus, et joint venture mellem TGV Café, Restaurant ET og CANblau Tapasbar: http://www.aarhusmenuen.dk/ 4 retter, Kr. 428,-

  2. Simon

    Vil i år lægge maden i Thorsten Schmidt og Skagenfoods hænder!
    Nogle der har erfaring med sidste års levering og kvalitet?

  3. Fynboen

    Laver selv maden, og har gjort det de fleste år. Det plejer at fungere :-)

  4. Hej Gastromand,

    Tak for linket – det er vi rigtigt glade for! Og sikke et fint selskab :-)

    Lige én enkelt bemærkning til alle jer i Smilets By og i København! Vi leverer naturligvis også hos jer! Både i Riskov og på 4. sal på Nørrebro! Lige så vel som vi leverer lige til døren på Lars Tyndskids mark og i Tønder! Godt nytår :-)

  5. Thomas von Bruhn Hinné

    Hvis ikke lige jeg skulle spise på KUL nytårsaften og havde skulle vælge en take-away nytårsmenu, var mit valg sikkert faldet på Rasmus Kjærs gastro-nytårsmenu til kun 450kr/kuv. Bestilles fra TribecaNV.
    Rimmet laks med kammusling og grønkål, dildolie og syrnet fløde
    Pocheret hummer med tomat-concasse, blomkål og ristede mandler
    Bøf af amerikansk greenfed okse serveret med Karl Johan, kartofler, fondant og rødvinsreduktion
    Gråsten æbler parfumeret med calvados, sprød butterdej og hvid chokoladecreme
    (Taget fra Facebooksiden : https://www.facebook.com/pages/Tribeca-NV/40853249459?sk=timeline&ref=page_internal )

  6. Simon

    Tror at jeg vil lade årets menu blive lagt i hænderne på Thorsten Schmidt og Skagenfood!

    Har I andre erfaring fra sidste års levering mht. kvalitet og mængde? Vil så nødigt at mine gæster skal gå sultne fra bordet! :)

    Tak for et nyttigt indlæg!

  7. Risskov Beboeren

    Vi har fået fra Lisager i Risskov de sidste 7-8 år.
    Har også kaviar og østers

  8. Mette Bloch

    Jeg kan nu også godt anbefale Punjabs (indisk restaurant i Valby: http://www.punjabrestaurant.dk) nytårs menu, som vi købte sidste år. Mums!

Smid en kommentar