Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 17. juli 2019

Scroll to top

Top

8 kommentarer

Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger

Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger
Webmasteren

Fredag aften testede jeg Dr. Oetkers Pizzaburger og var mildest talt ikke imponeret. Det backfirerede lidt, da det resulterede i en række opfordringer til selv at gøre det bedre. Well then, here we go!

 

Pizzaburgeren er jo den hurtige løsning, så målet var at Gastromands udgave skulle være det samme. Derfor er der ikke noget med langtidshævede burgerboller eller tomatsauce der skal stå og simre i flere timer. Nej, den skal kunne laves på 15 min. Men det handler om at købe de rigtige ingredienser og så smager den stadig 3-400 gange bedre end den frosne udgave!

 

IMG_3707

 

Prøv selv:

 

Glem Dr. Oetker: Gastromands Pizzaburger

5 fra 1 stemme
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Junkfood
Køkken: Amerikansk/italiensk
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 krydderboller
  • 1 lille dåse tomatpasta
  • Lidt tørret oregano
  • 6 salatløgsringe
  • 2 skiver kogt skinker
  • 6 skiver chorizo eller peperoni
  • 2 champignons i tynde skiver
  • 1 frisk mozzarella som en hyldest til pizzaen
  • 1 håndfuld Revet cheddar som en hyldest til burgeren

Sådan gør du

  • Flæk bollerne og rist dem på skærefladen på en varm pande
  • Fyld oversiden med cheddar og mozzarella
  • Smør undersiden med rigeligt tomatpasta og drys med lidt oregano
  • Smid et par løgringe eller 3 ovenpå tomatpastaen
  • Læg derefter skinke, chorizo og champignon på
  • Bag over og underside på en rist i ovnen ved 200 grader i 8-10 min.
  • Tag ud, klap sammen og spis!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

output_RIu77s

I modsætning til den frosne udgave røg hele den hjemmelavede udgave ned. En blød og sød bolle med med et sprødt touch, som det skal være i en burger. Masser af tomatsmag fra tomatpastaen der kombineret med oregano og den smeltede ost giver associationer tydelige associationer til pizzaen. Og sidst men ikke mindst skinke, pølse og champignon der rent faktisk smager af noget. Missionen er vist lykkedes!

 

IMG_3712

 

Velbekomme!

 

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Mikkel Wulff


    Har af gode grunde ikke ville købe pizzaburgeren. Her fik jeg så bekræftet at det er noget møg. Konceptet tiltaler mig på ingnen måde, men skulle det gøres ser jeres opskrift utroligt tiltalende ud i forhold.


  2. Årh hvad det var da lige et trip down memory lane Der…. I min tidlige år på kollegie havde jeg en totalt ynglingssnack om natten når jeg sad og kodede (eller kom fra kollegiebaren) : krydderbolle-pizza. Det bar dog af de der formbagte krydderboller, for så kunne man flække den i 3 og så få 3 mini pizzaer ud af det. Et glas færdig pizzasauce, en rest kød og masser af revet ost… 4min under grillen i ovnen og så var der guf. Den søde bolle gør sig forbløffende godt til pizza smagen faktisk

  3. fatman00

    Engang i folkeskolens hjemmekundskabs timer lavede vi en lynpizza after ca samme princip. Toastbrød, tomatpasta, oregano, fyld og ost. Det levede jeg også en del af i min kollegie tid:-)

  4. Trine

    -smid lige salat blandet med creme fraiche dressing i før den samles! Så er det også lidt sundt ?

    • Maria

      Trine:
      Med krydderbolle som basisbrød bliver den ALDRIG sund – men det g’r den markant mindre tung at spise :)

      Desuden synes jeg ikke konceptet med pizzaburger er sundhed.. Det skal gemmes til en dag med mere overskud og færre tømmermænd :)

  5. FastFoodFan


    Drys lidt hvidløgssalt på tomatten og rist evt. chorizo på panden.

    Og du har min tømmermændskur nummoro uno!

  6. Nørd Far


    Hver gang vi holder LAN, for en af drengene. Så skal der serveres hjemmelavet pizza burger fra gastromanden. #legit

Smid en kommentar