Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. november 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tid til simremad: Vores bedste opskrifter

Tid til simremad: Vores bedste opskrifter
Fynboen

Det er begyndt at være den tid på året hvor det hele bliver lidt mere gråt, vådt og koldt. Det betyder simremad, og den slags er vi vilde med på Gastromand.

Vi har samlet et lille udvalg af nogle af de bedste opskrifter, så du kan gå efteråret og vinteren i møde med masser af inspiration til aftensmaden.

Kanin i Øl

Den er nok ikke for alle, og det kræver at du lige har en kanin ved hånden, men det er altså ikke en helt tosset opskrift. Du finder opskriften nedenfor:

Kanin i øl


Osso Buco

Det er jo en kongeret og i skrivende stund er der intet mindre end fire forskellige opskrifter på denne ret.

Du finder dem alle nedenfor:

Kalveskank: The Moroccan Way

Slowcooking: Osso Buco

Osso Buco, Risotto alla Milanese

Osso Buco med frisk pasta


Svinekæber i rødvin

Det er kan være noget af det lækreste kød på en gris, hvis får lov til at tilberede længe nok. Her kommer vi med et bud på kæber tilberedt i rødvin. Husk selv at få lidt i glasset mens du laver denne ret. Du finder opskriften nedenfor:

Rødvinsbraisseret svinekæber


Hareragout

Nu har vi nævnt kanin ovenfor, så vi kan ligeså godt også lige tage haren med. Du finder opskriften på herligheden nedenfor:

Hareragout


Lammekølle i stegeso

Var du noget med et stykke mørt lam, som er langtidsstegt i en stegeso? Opskriften er nok egentlig tænkt som en påskeopskrift, men man kan altså godt spise lam hele året rundt. Tjek opskriften ud nedenfor:

Langtidsstegt Lammekølle i stegeso

Stik os din yndlingsret i kommentarsporet nedenfor

Stik os en kommentar

Smid en kommentar