Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. februar 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Gastromand går til filmen #4: Stegt flæsk med persillebearnaise

Gastromand går til filmen #4: Stegt flæsk med persillebearnaise
Gastromand

Der er gået meget film i den på det seneste på Gastromand, årsagen er egentlig ret simpel – det lader til, at I synes det er pisse fedt! Og da vi synes det er ret morsomt at stå og jamme foran kamera, så lad os da endelig fyre den af!

For nogle uger siden var det Chicken and Nuggets Doritos Style, som vi smed på bloggen. Glæden ville ingen ende tage! Nu er vi gået i en lidt anden og mere oldschool retning – stegt flæsk. Men i stedet for at skrive om det, så lad os da se det:

Nu skal I endelig ikke tro vi ikke er nede med traditionerne og alt det der jazz, men vi har lige twistet persillesovsen en kende. Der vil jeg så godt være ærlig og sige, at en opbagt mælkesovs smagt til med persille er for lidt power til os Gastromænd, så stedet ruller vi lige med en persille-bearnaise i stedet. Vi undskylder på forhånd for dem vi har fornærmet.

Billedet taler vist for sig selv…

Du kan læse meget mere om “Mig og Min Mad” på deres site og se de andre video af Webmasteren og yours truly her. Inden længe, så kommer vi til retten over dem alle “Klassisk Gastromand Burger” stay tuned!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Allan

    Hvis i er seriøse, så svar på jeres kommentar, vi er stadigvæk nogen der følger jer. Og gerne vil gøre siden bedre samt vores madlavning.

    • Hej Allan – meget gerne – hvad er dit spørgsmål? Og det lyder godt – uden vores følgere var der nok heller ikke så meget Gastromand.dk :-)

  2. Fynboen

    Det tror jeg vi skal have i næste uge.

Smid en kommentar