Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. september 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Paris: På kokkeskole hos Alain Ducasse

Paris: På kokkeskole hos Alain Ducasse
Webmasteren

Næstefter den levende legende Paul Bocuse er Alain Ducasse vel den største franske Chéf. Så det var med en solid portion forventningsglæde at denne gastromand stemplede ind på Ecole de Cusine Alain Ducasse i Paris!

Læs også: Paris – touchdown i skyggen af terror

Ikke overraskende var Alain Ducasse ikke at se nogle steder, men vi savnede ham nu heller ikke, da han havde sendt en yderst kompetent “afløser”.

 

Alain ducasse paris (6)

Chef of the day…

 

I et par timer stod den på klassisk fransk kogekunst og teknik med filetering af fisken Sankt Peter og turnering af artiskokker som mine personlige højdepunkter.

 

Go turn...

Go turn…

 

Artiskokchipsene var helt suveræne, så du skal ikke snydes for opskriften:

Paris: I skole hos Alain Ducasse

0 fra 0 stemmer
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ret: Snack
Køkken: Fransk
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 friske artiskokker
  • Olie til fritering

Sådan gør du

  • Turnér artiskokkerne (se videoen)
  • Kør artiskokkerne papirtyndt på et mandolinjern
  • Friter i ole
  • Drys salt over de friterede artiskokker umiddelbart før servering
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

 

Det endelige resultat...

Det endelige resultat…

 

Og den færdige ret:

 

Alain ducasse paris (8)

 

Og skulle du, ligesom jeg, ikke være ekspert i at turnere artiskokker:

 

 

Er du skarp i de klassiske teknikker?!

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar