Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. oktober 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Lasagne – børnenes (og Garfields) favorit!

Lasagne – børnenes (og Garfields) favorit!
Gastromand
Børnenes og Garfields favorit!

Dette må være det ultimative Food On Film indlæg! Garfields absolutte favorit spise som han frådende med poterne kaster i sig imens Futte står pænt og ser på! Som barn elskede jeg Garfield, men der måtte alligevel går mange år før jeg valgte at lave hans lasagne…

I øvrigt er der jo noget at fejre der er nemlig jubilæum! 2 august 2013 udgave jeg første indlæg med Food On Film med “Big Kahuna Burger” fra Pulp Fiction og siden da har jeg lavet både Ratatouille, “The Moistmaker” og “Lady & Vagabondens mad“. Nu er tiden kommet til Garfield som jo eftersigende faktisk finder på lasagne i det afsnit hvor hele banden mere eller mindre er taget til fange af kejseren – take it away!

Lasagne

Børnenes og Garfields favorit!
4 fra 3 stemmer
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Samlet tid: 1 time
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 250 gram bøffel mozzarella
  • 250 gram ricotta
  • 250 gram parmesan
  • 4 æg
  • 700 gram hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 250 gram frisk lasagne plader
  • 400 gram frisk krydret italiensk pølse
  • 700 ml tomat sauce ALTID MUTTI
  • Tørret cherrytomat i olie af højeste kvalitet.
  • Salt og peber
  • Basilikum også selv om Garfield ikke bruger det

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en skål - pisk dem sammen.
  • Riv ricottaen og tilsæt mozzerellaen til æggene og pisk det godt sammen.
  • Tilsæt salt og peber.
  • Skær pølserne i meget små stykker og svits dem grundigt så de smider en masser fedt.
  • Fisk pølserne op og læg dem til side.
  • Hak hvidløg og løg og varm det op på en panden med det overskydende fedt.
  • Tilsæt oksekød og cherrytomat og svits det godt igennem
  • Varm tomat sovsen godt op.
  • Nu skal det hele samles.
  • Find et ildfast fad.
  • Så tilsætter du først lidt tomatsovs i bunden, så oksekød, pølserne og ostesovsen til sidst pladerne.
  • Fortsæt indtil det hele er fyldt op og slut af med revet parmesan.
  • Bag det ved 180 grader overdækket i 45 min - i de sidste 5-7 minutter fjerner du din overdækning så osten lige bliver gylden og lækker.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Alt er shoppet i Supermarco tæt ved Vesterbro…

Masser af ost…

Det er svært at sige om Garfield puttede pølser i – men det holder!

Tålmodighed er vigtig her…

Hvis det grønne der skræmmer dig så dropper du det bare…

All set…

Selv om retten har krydret pølse i så kan det sagtens fungere til børn, mine var rimelig vilde med det – men de er også vandt til at Familiefaren laver lidt af hvert!

All done…

Som Garfield siger da han laver lasagnen til kejseren – Han mente at kejsere måtte være meget lige som katte – fede, dovne og holder meget af at blive opvartet! Priceless…!

Smager fantastisk!

Nu er jeg også helt med på, at Garfield ville æde det hele med poterne, men du kan også godt servere det som vist på billedet!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. F M Petersen

    Uden parmesan er det ikke Lasagne! Det er mozzarrellapølsret med pasta!

  2. Thomas

    Skal pølserne tilbage i retten efter de har afgivet fedt?

    • Hej Thomas,

      Det skal de nemlig! Jeg opdaterer den lige!

  3. Søren

    Et klassisk jubilæum. 3 år, 7 måneder og 22 dage!

    What? :)

    • Haha – eller måske bare det 10. indlæg om Food On Film…

Smid en kommentar

4 from 3 votes (3 ratings without comment)

Opskrift Vurdering