Gastromand.dk | 28. May 2017

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Wednesday Whisky: Rusty Nail Naked

Wednesday Whisky: Rusty Nail Naked
Familiefaren

Det er onsdag igen – det er midt på ugen og det skal fandme fejres – nu kan det nemlig ikke gå helt galt! På Gastromand synes vi generelt, at alkohol skal nydes med ansvarlighed og alt det der – derfor mener vi, at man skal sprede sit indtag over flere dage og ikke blot i weekenden…

Wednesdays Whisy er et koncept som vi lige som vores Tuesdays GT er kommet for at blive. Sagen er nemlig den, at der er et hav – bogstavelig talt et hav af whiskys som kan drikkes neat eller som cocktails og det har vi planlagt at gøre.

Wednesdays Whisky: Rusty Nail
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 1
 
Ingredienser
  • NAked Grouse
  • Drambuie
  • Appelsin/Citron til pynt
  • Masser af is
Tilberedning
  1. Hvis du har mulighed for at skaffe en stor isklump som passer til glasset er det klart bedst og ser flottest ud - ellers fyld glasset helt op.
  2. Til sæt 4 cl. Naked Grouse og 4 c. Drambuie - nogen vil mene, at mængden skal være justeret med mindre Drambuie - der er jeg ikke - 50/50 til min smag.
  3. Rør rundt med en barske indtil glasset bliver helt køligt.
  4. Pynt med appelsin eller citronskal

 

Vores kandidater…

Denne whisky stiftede jeg bekendtskab med for første gang sidste sommer til et arrangement hvor Edrington havde lavet en temmelig blæret POP-UP bar i Kødbyen hvor bl.a. Kasper Riewe som har sin daglige gang på “Duck N Cover” på Vesterbro stod og mixede af bl.a. Naked Grouse. Det var en vildt fed aften og én af de aftener hvor jeg havde regnet med, at “en enkelt” var nok – sådan gik det ikke…

En stor klump is hvis du har det…

 

Hvis du kan skaffe en lagret Drambuie som denne så er det bare en bonus, ellers så er en helt almindelig standard også helt fin.

Det er en voksen cocktail men for pokker den er lækker…

Det er hvad jeg vil kalde en “voksen” cocktail og for dig som er fan af whisky er det med garanti et kæmpehit, for dig som ikke er nået der til endnu laves der whiskysour meget snart, som måske er mere i din smag.

Happy Wednesday og Cheers!

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften:  

%d bloggers like this: