Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. april 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Tuesdays GT: Malfy Gin with a twist of lemon and rosemary

Tuesdays GT: Malfy Gin with a twist of lemon and rosemary
Gastromand

Det er koldt – det er mørk – det er efterår og snart vinter i Danmark! Selv om det kun er kort tid siden der var tocifret temperatur hvor solen velsignede os med længere dage savner jeg den allerede! Heldigvis kunne denne gin muntre mig lidt op en kold og våd tirsdag aften…

Malfy Gin kommer fra Italien og er lavet på citron, enebær og destilleret under vaccum hvilket betyder, at det i hvert fald efter producents ord skulle bevare smagen bedre. Nu er jeg ikke den store ekspert indenfor destillering så jeg har svært ved at forholde mig til det, men det lyder sgu meget blæret.

Malfy Gin - makes me think of summer...

Malfy Gin – makes me think of summer…

Lad os lige skrue tiden lidt tilbage og se på udgangspunktet for vores Tuesdays GT. I virkeligheden er det ikke noget vi har opfundet, men sikkert noget de har fundet på i England for at have en undskyld for at starte med en lille sjus om tirsdagen. Efterfølgende er der jo Wednesdays Whisky og så kommer lille fredag og så kan man sådan set næsten drikken hele ugen igennem.

Friske krydderurter og peber gør bestemt ikke en GT værre...

Friske krydderurter og peber gør bestemt ikke en GT værre…

Gastromand hylder den slags og synes bestemt alle burde bakke op om denne perfekte plan. Malfy Gin ligger til 250 kr. og placeres i den nedre middelklasse når vi snakker pris – det er ikke den bedste jeg nogensinde har drukket – men den har sin charme og med ekstra citron til at komplimentere dens lemon, lidt rosmarin og hele peberkorn så spiller det faktisk.

Første gang jeg bruger rosmarin...

Første gang jeg bruger rosmarin…

J. Gasco Tonic - not bad at all!

J. Gasco Tonic – not bad at all!

Jeg var så heldig, at der også lige var en omgang italienske tonic med. Jeg er pjattet med størrelsen – det er helt perfekt til en cocktail eller to hvis du laver dem meget stærke. Det er en meget blid og rund tonic, som ikke overskygger ginen – præcis som det skal være.

malfy-gin-5

Hos mig har den nu de sidste 3 tirsdage været min “hus-gin” og det er bestemt ikke den sidste flaske. Jeg har svært ved at sammenligne den med andre, for den er ret karakteristisk i sin smag – så lad os bare kalde den “sin egen”.

Imens vi drømmer om varmere himmelstrøj så er det vist bare tilbage at sige “skål” og god tirsdag!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. punkeren

    Hahahahah…jeg fandt svaret angående Tanquerays Rangpur!! Den var oprindelig lavet til kun at blive solgt SinCity(bedre kendt som LasVegas) – Men det var så populær at den nu bliver solgt i hele verden :) I et begrænset oplag – tjek liiiiige forresten gingin.dk

    • Hey Mr. Punk! Fed side – men Tanquerays Rangpur er ikke at finde desværre…

  2. PUNKEREN

    Har fået anskaffet mig Tanquerays Rangpur gin, som jeg ikke kan finde nogen opskrifter med, udover at der bliver anbefalet at den bliver drukket ren…. Gastromayns, kender i denne gin?

    • Hey Der – jeg må tilstå at jeg ikke kender den udgave – kender naturligvis godt Tanqueray som vi har drukket flere gange – måske er der lagt noget på Instragram med den hvilket jeg lige vil høre de andre gode folk om :-) Vender tilbage…

Smid en kommentar