The Origin of Oysters
For et par uger siden sendte Gastromand vinderen af vores foto-konkurrence til arrangementet ”The Origin of Oysters” på Midtown Grill. Arrangementet var en del af Oyster Trophy Week, hvor den sexede spise hyldes med en lang række arrangementer.
Vores udsendte læser kvitterede for dette, ved at fremtrylle en række superlækre billeder fra aftenen, som I nu får glæden af. Menuen for aftenen på Midtown Grill lød således:
Østers
Smagning af danske østers severet med
forskellige vinagretter, samt hjemmebagt malt & øl brød
Glad gris og østers
Glacerede kæber i persilleskum med pocheret østers
Æble
Danske æbler tilberedt af vores konditor
Kaffe og chokolade
I billeder så det således ud:
Vinderen af konkurrencen var Chris Tonnesen, som meget belejligt er fotograf. En stor tak for billederne, skal der lyde herfra.
Chris tager nogle fantastiske billeder, som du kan se flere af hér.
Hvordan er dit forhold til det eksklusive skaldyr og hvordan foretrækker du dem serveret?
Stik os en kommentar
Smid en kommentar