Gastromand.dk | 17. October 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon
Webmasteren

I mange √•r har Banana Toffe Pie v√¶ret det¬†faste¬†prik¬†over i’et¬†eller s√łm i kisten om man vil. Men I √•r skal det v√¶re anderledes. Get ready for the ultimate cookie – Gastromand-style!

En amerikanske cookie giver en dansk sm√•kage baghjul anyday. Den perfekte cookie er b√•de spr√łd og sej p√• en gang, knaser en anelse og m√• gerne have et touch a salt.

Cookien her fungerer perfekt i sig selv, men vi tager den lige et skridt videre og topper den med, ja marshmallows og spr√łd BACON! Det er jo kun Super Bowl Sunday √©n gang om √•ret! :D


Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Cookies med marshmallow <g class="gr_ gr_181 gr-alert gr_spell gr_inline_cards gr_run_anim ContextualSpelling" id="181" data-gr-id="181">og</g> bacon
Forfatter: 
Antal personer: 8
 
Ingredienser
  • 100 g. sukker
  • 100 g. brun farin
  • 100 g. sm√łr
  • 1 √¶g
  • 1 tsk vanillesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • ⅓ tsk salt
  • 100 g hakket m√łrk chokolade
  • 100 g hakket lys chokolade
  • 100 g hakkede pekann√łdder
  • 100 g bacon i tern
  • 1 pose marshmallows
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 150 grader
  2. Steg bacon spr√łdt
  3. Skær marshmallow i tern af 1,5x1,5 cm
  4. R√łr sukker, brun farin og sm√łr godt sammen
  5. Tilsæt resten af ingredienserne med undtagelse af marshmallows og bacon
  6. R√łr dejen godt sammen
  7. Tril dejen til kugler p√• st√łrrelse med en lille bordtennisbold
  8. Læg 9 kugler på en baggeplade
  9. Bag cookies ved 150 grader i 15 min.
  10. Når der er 5 min. tilbage af bagetiden drysser du marshmallows og bacon over cookiesene
  11. Lad dem k√łle min. 10 min. f√łr servering

 

De færdigbagte cookies kan sagtens holde sig nogle dage i lufttæt beholder.

Hvilken dessert er der på din Super Bowl Menu?

 

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: