Gastromand.dk | 27. May 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon
Webmasteren

I mange år har Banana Toffe Pie været det faste prik over i’et eller søm i kisten om man vil. Men I år skal det være anderledes. Get ready for the ultimate cookie – Gastromand-style!

En amerikanske cookie giver en dansk småkage baghjul anyday. Den perfekte cookie er både sprød og sej på en gang, knaser en anelse og må gerne have et touch a salt.

Cookien her fungerer perfekt i sig selv, men vi tager den lige et skridt videre og topper den med, ja marshmallows og sprød BACON! Det er jo kun Super Bowl Sunday én gang om året! :D

Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Cookies med marshmallow <g class="gr_ gr_181 gr-alert gr_spell gr_inline_cards gr_run_anim ContextualSpelling" id="181" data-gr-id="181">og</g> bacon
Forfatter: 
Antal personer: 8
 
Ingredienser
  • 100 g. sukker
  • 100 g. brun farin
  • 100 g. smør
  • 1 æg
  • 1 tsk vanillesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • ⅓ tsk salt
  • 100 g hakket mørk chokolade
  • 100 g hakket lys chokolade
  • 100 g hakkede pekannødder
  • 100 g bacon i tern
  • 1 pose marshmallows
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 150 grader
  2. Steg bacon sprødt
  3. Skær marshmallow i tern af 1,5x1,5 cm
  4. Rør sukker, brun farin og smør godt sammen
  5. Tilsæt resten af ingredienserne med undtagelse af marshmallows og bacon
  6. Rør dejen godt sammen
  7. Tril dejen til kugler på størrelse med en lille bordtennisbold
  8. Læg 9 kugler på en baggeplade
  9. Bag cookies ved 150 grader i 15 min.
  10. Når der er 5 min. tilbage af bagetiden drysser du marshmallows og bacon over cookiesene
  11. Lad dem køle min. 10 min. før servering

 

De færdigbagte cookies kan sagtens holde sig nogle dage i lufttæt beholder.

Hvilken dessert er der på din Super Bowl Menu?

 

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: