Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. februar 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tuesdays GT: Summer Special Ginscape London Dry

Tuesdays GT: Summer Special Ginscape London Dry
Gastromand

Vejret vil ingen ende tage i Danmark så vi slår et slag for endnu mere Tuesdays GT! Faktisk forslår vi at du tager “varmefri” for det er nemlig helt okay! I sidste uge kunne vi fejre “Fars Dag” og det blev til en skøn gin fra Whitley Neill med rabarber og ingefærd – en sødmefuld gin! Nu står den på Ginscape London Dry!

Ginscape.dk står bag denne bløde gin som hedder “Ginscape London Dry”, som slår et slag for, at havtorn ikke er outdated som nogen måske vil påstå – nej brugt på den rigtige måde fungerer det glimrende. Udover havtorn så er der når noter fra enebær, koriander og citron – nogle absloutte favoritter her på Gastromand – navnlig koriander.

Skål…

Jeg valgte at gøre garnish med citronskal selv om fx korianer eller frisk havtorn kunne have været mindst lige så godt. Det er lækker gin, som er blevet fast inventar hos Gastromændene. Sæt en lækker tonic til – jeg har lige for tiden forskellige udgaver fra “Lamb & Watt” tonic, hvor jeg har en med basilikum, hibiscus og classic – det er lidt noget nyt for mig at bruge tonic med smag – men hvis det er laver med korrekt garnish og gin, så er det ret lækkert.

Helt enkel og frisk…

Du kan købe den hos de fleste Meny’er rundt omkring i Danmark – nu er jeg jo blevet halv-Københavner og til tider ruller jeg til Hellerup til Rotunden hvor de har denne og i øvrigt ca. 100 andre – den koster på en god dag 299 kr. ellers nok omkring 399 kr. men det er også en god gin og alle pengene værd. Skål til jer alle og god tirsdag her i varmen!

Lækker Gin – lidt ny for mig – men den holder…

Endnu en perfekt Tuesday GT – vil nogen ikke snart hjælpe med at finde en cocktail der passer til mandag for pokker da? For the sake of God! :-)

 

 

 

 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar