Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 31. maj 2023

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Gastromand går til filmen #6: Sådan laver du perfekte frikadeller

Gastromand går til filmen #6: Sådan laver du perfekte frikadeller

Ja, det er jo ikke just sommermad vi laver lige nu, men engang imellem må man godt lige gå lidt “off-the-grid” og lavet noget atypisk – også selv om vejret skriger på grill – grill og atter grill!

Vi skruer tiden en del tilbage nu, faktisk 6 måneder hvor Webmasteren og jeg stod i 4 hele dage og lavede mad, pjattede og fyrede platte jokes af imens et lille produktionscrew måtte lægge øre og øje til hele showet.

At de blev trætte og udmattede er ingen hemmelighed – at de formentlig vil forlange mindst dobbelt takst hvis de nogensinde skal arbejde med os er heller ikke nogen hemmelighed. Men når man slipper Webmasteren og navnlig Familiefaren løs og beder dem “være sig selv” og “ævle løs som de plejer når de laver mad” ja så er man sgu selv ude om det!

Men ind imellem alt ævlet er der rent faktisk et tip eller to at hente til næste gang du skal lave frikadeller i denne video:

Du kan læse meget mere om “Mig og Min Mad” på deres site og se de andre video af Webmasteren og yours truly her. Inden længe, så kommer vi til sidste ret i denne omgang, som vi lader være en cliphanger til jer!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. gastropadawan

    I opskriften står der 500 g hakket svine- og kalvefars, men I videoen ser det ud som om I også blander hakket oksekød oveni? Er det mig der misforstår noget? :)

Smid en kommentar