Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 6. december 2023

Scroll to top

Top

9 kommentarer

Guide: Her får du den perfekte påskefrokost

Guide: Her får du den perfekte påskefrokost

Naturligvis er den traditionelle påskefrokost en af de traditioner man ikke fucker med! Alligevel kan vi ikke rigtigt lade være med, at se på nogle alternativer til, at skulle indtage al højtidens føde derhjemme. Her får I gastromændenes bud på, hvor I skal søge hen, hvis I gerne vil prøve noget andet, uden for hjemmets fire vægge.

Opdateret: 12.04.2017

 

København

 

Aamanns Etablissement

Hos den kære Adam Aamann er man også gået i påske-mode! Her serveres der både frokost og aftensmåltid med fokus på klassiske påske-råvarer. Jeg ville ryge på en 6-retters aftenmenu (445kr), med bl.a. stenbiderrogn, rejer, kalvebrisler og lam. Er 6 retter for voldsomt, kan 4 retter anskaffes for 345kr.

Restaurant Maven

Restaurant Maven ligger lækkert placeret i Sankt Nikolaj Kirke og er, udover den sædvanlige påskefrokost, leveringsdygtig i en tre-retters menu, med blandt andet stenbiderrogn, braiseret påskelam og ”påskeæg” til dessert. Prisen for herlighederne er 355kr pr. snude.

Og se! Snapsene står klar til jer:

 

Restaurant Kronborg

Påskefrokost er SÅ meget smørrebrødstid! Et af de aller-bedste smørrebrødssteder i København, hvis du spørger undertegnede, har kreeret en påske-menu serveret ad tre omgange, med lækre stykker som Sild med ramsløgscreme og “smilende” æg, Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron (måske den bedste fiskefilet i byen!!) og Roastbeef af lam med creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg.
Prisen er meget overkommelige 250kr og de sparede penge kan så passende bruges på at udforske det velvoksne snaps-udvalg!

 

Foto: www.martinkaufmann.dk

Foto: www.martinkaufmann.dk

 

Aarhus

 

Varna Palæet

De kan sgu lave mad på Restaurant Varna! Hvis du kombinerer det med den fantastiske udsigt, godt selskab og rigeligt med drikkevarer…ja, så har du sgu en regulær homerun – uanset vejret!
Deres Påskefrokost plejer at være populær og den ser da også formidabel ud!

Foto: Varna Palæet / facebook.com

Foto: Varna Palæet / facebook.com

MellemRum

Er du mere komfortabel med, at blive down town? Så er MellemRum bestemt værd at tage et grundigt kig på!

En 5-retters menu med rogn, laks, lam og chokolade til sølle 300kr. Oh yes…sign me up, would ya!!

Aalborg

 

Nordens Paris har efterhånden en håndfuld gode bud på hvor du kan indtage en full blown påskefrokost – om du er til moderne smørrebrød på Mortens Kro, rødternet dug, klassisk højtbelagt med snaps til kanten Hos Isidor Henius eller Den bette Kro.

 

 

Hvor skal du indtage påskefrokosten i år?

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jeg indtog min påskefrokost på LAVA i Århus. https://lavaaarhus.dk/
  Super lækkert!

 2. EN god påskefrokost kan med nød og næppe nydes i en dejlig have, hvis vejret selvfølgelig tillader det :)

 3. Jens

  Eksilsønderjyden: I skal være så velkommen

 4. Mathias Hedegaard

  Hvis man søger god gammeldags smørrebrød i Aalborg, så er Hos Henius helt sikkert et besøg værd i påsken!

 5. Jens

  Der er en sofa og luftmadras af tvivlsom kvalitet hvis du/i kommer til Holstebro :-) Det er aldrig for sent at udvide horisonten :-)

  • Det er fanneme et godt tilbud, Jens! Watch out…pludselig står der fire styks gastromænd foran din dør, klar til at spise dig ud af huset og efterfølgende crashe din sofa ;)

 6. Jens

  Hvorfor holde sig til de store byer??? Restaurant Under Klippen i Holstebro holder 100%! Deres påske menu er fremragende og de er ikke fedtede med vinen som man ellers nemt oplever! Kom nu ud af Århus/København/Aalborg zonen og tag vestpå, det fortjener vi:-)

  • Hej Jens,

   det er absolut heller ikke fordi, at vi ikke gerne ville tippe vores læsere om restauranter uden for de store byer! Det er ganske enkelt fordi, at det er der vi er bosat og derfor der, vi kender restauranterne.

   Derfor er det super, når læsere som sig tipper medlæsere om restauranter andre steder! Mere af det, tak :)

 7. Kasper

  Hvis I er til et godt stykke smørrebrød i København bør I besøge Akvavitten. http://www.akvavitten.dk/ fremragende smørrebrød og endnu bedre hjemmelavede snapse… Især Akvavittens Akvavit må man ikke snyde sig selv for! Den er altid en fast bestanddel af vores påskefrokoster…

Smid en kommentar