Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. februar 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

WednesdayWhisky: Blue Label

WednesdayWhisky: Blue Label
Gastromand

Kender du Johnny Walker? Mit bud er, at du sikkert kender Red Label og Black Label som sælges i hobetal! Men kender du Blue Label? Hvis ikke så er det på høje tid og selv om det “kun” er onsdag er ugen halvvejs mod weekend, så skål! 

Normalt laver vi jo Old Fashioned om onsdagen, men en sjælden gang, så drikker vi også gerne vores whisky neat og uden andet – bare helt ren som fx da jeg drak Rare Cask fra Macallan. Personligt foretrækker jeg den uden is og bare i et godt glas – gerne en dobbelt, da jeg er ved at være garvet – en single er bare for lidt.

Under normale omstændigheder vil jeg også vælge at drikke Single Malt – men nogle gange falder man bare over en blendet som gør det godt. En af Johnny Walkers topper er Blue Label som faktisk er ret lækker. Jeg troede faktisk først det var noget rod, men det er en skøn dram.

Gerne en dobbelt tak…

Nu handler det jo ofte om alder på whisky og selv om flere destillerier herunder også Macallan så er det noget som fylder. Det er uvist her, men et godt bud er, at vi snakker 20-25 år, but I could be wrong! Den har masser af lag med masser af fedme, sødme men også røg! Så hvis du ikke er fan af røg så tager du lige et af de mange andre indlæg om Wednesdays Whisky.

Serienummer på flaskerne…

Blue Label…

Jeg må sige, at jeg er ved at være omvendt fra ikke-røg til røg – denne bliver for mig bedre og bedre, men nu er det heller ikke helt lejrbål vi snakker her. Prisen ligger i den høje ende og navnlig for en Blendet – 1499,- men det ændrer sådanset ikke ved, at den er lækker og kommer til at nyde længe!

God onsdag og cheers!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Jacob

  Hejsa.
  Jeg har købt en Johnnie Walker Blue Label på en auktion.
  Almindeligvis står skriften på flasken med store bogstaver, altså JOHNNIE WALKER, men på min står der Johnnie Walker.
  Hvilken betydning har det?
  Vh
  Jacob

Smid en kommentar