Gastromand.dk | 21. June 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

WednesdayWhisky: Blue Label

WednesdayWhisky: Blue Label
Familiefaren

Kender du Johnny Walker? Mit bud er, at du sikkert kender Red Label og Black¬†Label som s√¶lges i hobetal! Men kender du Blue Label? Hvis ikke s√• er det p√• h√łje tid og selv om det “kun” er onsdag er ugen halvvejs mod weekend, s√• sk√•l!¬†

Normalt laver vi jo Old Fashioned om onsdagen, men en sjælden gang, så drikker vi også gerne vores whisky neat og uden andet Рbare helt ren som fx da jeg drak Rare Cask fra Macallan. Personligt foretrækker jeg den uden is og bare i et godt glas Рgerne en dobbelt, da jeg er ved at være garvet Рen single er bare for lidt.

Under normale omst√¶ndigheder vil jeg ogs√• v√¶lge at drikke Single Malt – men nogle gange falder man bare over en blendet som g√łr det godt. En af Johnny Walkers topper er Blue Label som faktisk er ret l√¶kker. Jeg troede faktisk f√łrst det var noget rod, men det er en sk√łn dram.

Gerne en dobbelt tak…

Nu handler det jo ofte om alder p√• whisky og selv om flere destillerier herunder ogs√• Macallan s√• er det noget som fylder. Det er uvist her, men et godt bud er, at vi snakker 20-25 √•r, but I could be wrong! Den har masser af lag med masser af fedme, s√łdme men ogs√• r√łg! S√• hvis du ikke er fan af r√łg s√• tager du lige et af de mange andre indl√¶g om Wednesdays Whisky.

Serienummer p√• flaskerne…

Blue Label…

Jeg m√• sige, at jeg er ved at v√¶re omvendt fra ikke-r√łg til r√łg – denne bliver for mig bedre og bedre, men nu er det heller ikke helt lejrb√•l vi snakker her.¬†Prisen ligger i den h√łje ende og navnlig for en Blendet – 1499,- men det √¶ndrer s√•danset ikke ved, at den er l√¶kker og kommer til at nyde l√¶nge!

God onsdag og cheers!

Smid en kommentar