Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 26. september 2023

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Elvis’ favorit: Peanutbutter-banana-bacon-sandwich

Elvis’ favorit: Peanutbutter-banana-bacon-sandwich
Gastromand

Elvis Presley blev hele verdens ”King of Rock ‘n’ Roll”. Kongen død til enorm sorg for mange mennesker verden over. Den dag i dag tror nogle fortsat på han lever og under tiden bliver han spottet forskellige steder i verden… The King is alive!

Vi er forsat i gang med sæson 2 af Mig og Min Mad hvor Webmasteren og jeg jammer løs på slap line. Denne gang fik vi ret frie tøjler til at lave det vi ville hvilket måske kom lidt bag på de gode arrangører fra Coop – i hvert fald fik den fuld gas med grease!

Ready!

Ikke noget med at sparre her!

Hvis du kan nappe en hel, så reserver lige tid til en lur ikke?

Denne ret er ikke for sarte sjæle eller folk med for højt blodtryk, det er nemlig noget af en kaloriebombe og hånden på hjertet, så nok ikke en du tager to gange af medmindre du virkelig er hardcore!

Det var Elvis favoritspise som han ofte fik til morgenmad, hvilket måske forklarer hvorfor han var afgik ved døden. Men måske lidt mindre snak og lidt mere video, vi forslår du lige sætter lidt Elvis-musik på i baggrunden så du kommer rigtig i stemning – hit it!

Ja solbrillerne var måske lidt i overkanten, men hey – når først man er i gang, så er det altså bare med, at hoppe på vognen.

Elvis In da House!

Hvis du skulle undre dig over delen med bacon, så giver det en dimension til det søde fra banan, peanutbutter og syltetøj hvor der kommer noget krydret, røget og salt med – det lyder underligt – men det er fandme godt.

Du kan se opskriften her og i øvrigt abonnere på ”Mig og Min Mad” og følge os og alle de andre bloggere her.

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar