Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

#tuesdayGT XVIII: Tyske Heiko Gin og tør tør tonic

#tuesdayGT XVIII: Tyske Heiko Gin og tør tør tonic
Gastromand

Det bliver varmere og varmere og derfor er der simpelthen behov for noget køligt og hvad er bedre end en god gammeldags GT? Vi må erkende, at vi drikker dem temmelig ofte på Gastromand og hver gang nye gins byder sig til er vi klar!

Denne Heiko Gin fra Tyskland kommer fra ginshoppen GinGin.dk som drives af Bo Andersen der er noget af en gin-elsker, hvilket overskriften på siden “For The Love Of Gin” også tydeligt afslører. Shoppen er godt fyldt med alle mulige typer af gin fra forskellige lande. Lad det være sagt med det samme, det er ikke her du finder Gordons og Bombay – ikke at der nødvendigvis er noget galt med dem, men det her er for ginentusiaster og nok ikke så meget mainstream.

Heiko Gin…

På Gastromand hilser vi den slags velkommen, flere special-sites som går op i enkelte områder, det skaber et dybere udbud og det åbner nye døre og muligheden for at smage på gins, vi normalt ikke ville have gået efter.

Indhold kan sagtens variere…

Sådan er det også med denne Heiko fra Tyskland, som er håndlavet i mikrobatches á 120 flasker af Heiko Hoos i Karlsruhe i det sydvestlige Tyskland. Der er virkelig smæk på enebærene her men også på appelsin og lime – til prisen er det en virkelig lækker gin. Jeg valgte at køre noget frisk appelsin til den, hvilket fungerede ret godt.

Sommer Cocktail?

Jeg valgte at gå lidt off med tonic og væk fra min ellers elskede Fever Tree og Tomas Henry. I stedet fik en økologisk en af slagsen fra Naturfrisk chancen og det var bestemt ikke dumt.

Du kan læse meget mere om Heiko og GinGin.dk på deres hjemmeside! God tirsdag derude!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar