Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. juni 2023

Scroll to top

Top

En kommentar

Champions League Special: The YNWA G&T

Champions League Special: The YNWA G&T

Normalt ville vi jo smide vores GT indlæg ud om tirsdagen – men idag gør vi altså en undtagelse! Det er nemlig dagen hvor de bedste af de bedste mødes i Champions Leauge Finalen 2018!

På den ene side har vi de dobblet verdens mestre fra den stolte spanske klub Real Madrid og på den anden – den røde mur fra Liverpool – You’ll Never Walk Alone! I aften bliver det afgjort og for at klare spændingen har vi lavet en GT Special!

Inden bolden gives op, så vil jeg lige præsentere Ginscape, som vi har lavet et samarbejde med. Det skete sådan set lidt tilfældigt en dag hvor jeg var på Vesterbro og Ole Schrøter som er ejer havde spurgt om vi ikke skulle tage et uformelt møde. Efter en kande kaffe på Prolog var vi enige om, at vi skulle lave masser af indlæg sammen.

Liverpool Gin…

Liverpool Organic Gin er fremstillet af rent økologiske botanicals, som giver en klar og aromatisk duft og smag, med enebær, citrus og kardemomme som værende de  dominerende. En lille disclaimer – da jeg jo er sammen en kvinde som er halvspanier og hvis hjerte banker for Real Madrid så kommer jeg til at heppe på dem i aften – resten af Gastrodrengene har er lidt delt – Eksilsønderjyden og Webmasteren svarer ikke andet end YNWA, når jeg spørger til kampen…

Sommer Gin – perfekt til vejret!

Så det bliver en spændende aften – dog kommer denne Gin 100 % sikkert på bordet og måske kommer dens bror Liverpool Valencia Orange Gin også frem! Den er lavet med samme botanicals som Liverpool gin, men tilføjet appelsiner fra Valencia. Derfor har den en smagsprofil som Liverpool gin, men tilføjet markant duft og smag af appelsiner. Du kan købe denne gin i det fleste Meny butikker Danmark for fornuftige penge – 350 kr. ca, hvis du er heldig så på tilbud – jeg købte min i Hellerup ved Rotunden, hvor de har et ret ambitiøs udvalg af gins.

Kom så Liverpool!

Så er det vist kun tilbage at sige skål og må det bedste hold vinde!

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar