Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. september 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip

Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip
Webmasteren

Super Bowl er en af årets vigtigste højtider – hvis du altså spørger en Gastromand. En perfekt undskyldning for at rulle den fedtede løber ud og diske op med snacks ad libitum! Opskriften her stammer således fra Super Bowl opvarmningen!

 

Har du først prøvet denne Chili-bacon-cheese dip vil du for altid vide, hvad vi snakker om!

Hjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dip

5 fra 4 stemmer
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Snack
Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Nachos

  • 20 majstortillas hvede kan også bruges
  • 1-2 l neutral olie du kan sagtens bruge samme olie som til gårsdagens selleri-fritter
  • Lidt salt

Bacon/Jalapeño Dip

  • 400 gr flødeost
  • 200 ml mayonnaise
  • 150 gr revet parmesan
  • 2 fed hvidløg fint hakket
  • 40-80 gr hakkede jalapenos peber
  • 200 gr bacon stegt og smuldret
  • 1 bundt forårsløg skåret i ringe

Sådan gør du

Nachos

  • skær dine tortillas i passende stykker - først i brede baner, derefter i trekanter.
  • Varm olien op - tjek med spidsen af en tortilla om den er varm: bobler det meget omkring tortillaen er den klar.
  • Steg tortilla-stykkerne til de er gyldne, fjern fra olien og placer på fedtsugende papir.

Bacon/Jalapeño Dip

  • Rør flødeost, mayo, parmesan og hvidløg til en jævn masse.
  • Vend jalapenos og bacon i (gem lidt til topping).
  • Fordel i et ovnfast fad.
  • Bages i 20-25 minutter ved 175 grader.
  • Drys med det resterende bacon og forårsløg.

Video

Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Hvad er din super snack?! 

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar