Gastromand.dk | 27. May 2018

Scroll to top

Top

7 kommentarer

Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)

Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
Webmasteren

Den slog alle rekorder med 50 likes pĂĽ vores Instagram-profil og mere end 90 likes pĂĽ facebook – alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget nemme opskrift pĂĽ Eksilsønderjydens BearnaiseBrunchBurger – prøvekørt og godkendt af en tømmermĂŚndsramt Webmaster!

 

Dig in...

Dig in…

Gastromands BearnaiseBrunchBurger
Forfatter: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 4 burgerboller
  • 4 bøffer af 18-20% oksekød med rigeligt salt og peber
  • 4 spejlĂŚg ĂŚg
  • Stegt bacon i rigelige mĂŚngder
  • 1 stort løg
  • Syltede agurger
  • Ketchup
  • Sennep
  • Bearnaisesauce
Tilberedning
  1. Saml hele lortet!
  2. Ønsker du at spise burgeren med fingrene, skal du ikke gøre som mig - se billedet:

Kommentarer

  1. Hold sĂĽ kĂŚft det ser godt ud :)

    • Hej Anja.

      Mange tak. Det smagte mindst lige sĂĽ godt:)

  2. Kim Solander

    Først bøfsandwich med sovs (ikke sauce) og nu burgere med bernaise…. stop nu svende. Hvis der er salt og kolde øl nok, sĂĽ behøver man altsĂĽ ikke al den sovs.

    men mĂĽske en skive cheddar pĂĽ toppen istedet…

    • :)

      Lur mig om egentlig der ikke ogsĂĽ var ost i, nu du siger det!

  3. troelshansen

    Burgerbollerne ser virkelig sprøde og lÌkre ud, hjemmebag?

    • SĂĽ vidt jeg husker, havde Eksilsønderjyden sgu snydt og vĂŚret ude og købe i dagens anledning! :)

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: