Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. juli 2019

Scroll to top

Top

7 kommentarer

Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)

Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
Webmasteren

Den slog alle rekorder med 50 likes på vores Instagram-profil og mere end 90 likes på facebook – alt sammen i løbet af 48 timer. Vi tager det som en opfordring og giver den meget nemme opskrift på Eksilsønderjydens BearnaiseBrunchBurger – prøvekørt og godkendt af en tømmermændsramt Webmaster!

 

Dig in...

Dig in…

Gastromands BearnaiseBrunchBurger

0 fra 0 stemmer
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 burgerboller
  • 4 bøffer af 18-20% oksekød med rigeligt salt og peber
  • 4 spejlæg æg
  • Stegt bacon i rigelige mængder
  • 1 stort løg
  • Syltede agurger
  • Ketchup
  • Sennep
  • Bearnaisesauce

Sådan gør du

  • Saml hele lortet!
  • Ønsker du at spise burgeren med fingrene, skal du ikke gøre som mig - se billedet:
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Hold så kæft det ser godt ud :)

    • Hej Anja.

      Mange tak. Det smagte mindst lige så godt:)

  2. Kim Solander

    Først bøfsandwich med sovs (ikke sauce) og nu burgere med bernaise…. stop nu svende. Hvis der er salt og kolde øl nok, så behøver man altså ikke al den sovs.

    men måske en skive cheddar på toppen istedet…

    • :)

      Lur mig om egentlig der ikke også var ost i, nu du siger det!

  3. troelshansen

    Burgerbollerne ser virkelig sprøde og lækre ud, hjemmebag?

    • Så vidt jeg husker, havde Eksilsønderjyden sgu snydt og været ude og købe i dagens anledning! :)

Smid en kommentar