Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. marts 2019

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Suveræn Sauce Tartare!

Webmasteren

Synes lige jeg vil dele denne helt suveræne opskrift fra Brødrene James og Adam Price på Sauce Tartare med jer.

“Saucen” kan (in my oppinion) bruges til næsten alt, men er selvfølgelig et ekstra hit til fisk og skaldyr.

sauce tartare

Så er der serveret...

Ca. pris: 30kr for 4 personer

Suveræn Sauce Tartare!
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør, sauce, dressing
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 200 g mayonnaise - rigtige mænd laver naturligvis selv mayonaisen, ellers køb en go - Hellmans el. lign. - det betaler sig:-)
  • 2 spsk. yoghurt naturel
  • 1½ spsk. finthakkede kapers
  • 2-3 finthakkede cornichoner
  • 1 spsk. finthakket løg
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • 1 spsk. finthakket persille
  • ½ spsk. dijonsennep
  • Salt, peber
Tilberedning
  1. Rør mayonnaise og yoghurt sammen.
  2. Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen.
  3. Smag til med sennep, salt og peber.

Velbekomme!

Kommentarer

  1. nitzman

    hov hov… Mayonnaise – det er noget man rør selv ;-)

  2. A

    @nitzman

    du har helt ret! Opskriften bærer tydeligt præg af at være en af de allerførste på siden!

    Det er hermed rettet:)

  3. Søren

    Tak til Brødrene Price ;-)

  4. Brødrene Pricer laver helt sikkert god mad samt underholdende og spændende TV, men en ægte sauce Tatare er noget anderledes og væsentlig mere lækker, her er den i al sin enkelthedi flg. Escofiere.
    4 hårdkogte æggeblommer lægges i en sigte og passeres gennem en fin sigte sammen med et ca 20 g purløg, ned i den hjemmelavede Mayonnaise. Den må ikke være købt, der er for mange tilsætninger i en købt Mayo der ødelægger det elegante i denne kolde sauce.
    Herefter trækker den koldt i mindst to timer.
    På denne måde for man en elegant, lidt tilbagelænet sauce tartare der ikke overdøver den fine smag fra fisken.

Smid en kommentar

Hvad synes du om opskriften: