Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 21. juli 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Ugens Frækkert: The Danish Rumantic

Ugens Frækkert: The Danish Rumantic
THE DANISH RUMANTIC

Valentinsdag er over os, og man kan vælge at fejre det på mange forskellige måder, men en Cocktail-Gastromand, kender kun én vej; Med en veldrejet Cocktail i hånden! Det er derfor tid til Ugens (Valentins) Frækkert, præsenteret af vores egen hus-bartender, Morten Krag. Valentinsdag kan både være til Mr. og/eller Mrs. og skal derfor være en Valentins “Buket” der kan nydes i fællesskab, og helst i en intim atmosfære…

De “Elskendes Helligdag”, som denne dag også kendes, fejres af nogen den 14. februar, hvor par udveksler kort, blomster, chokolade eller som i vores hus; en lækker cocktail – findes der bedre måde at sige “jeg elsker dig” på? Nej vel…

Happy Valentines…

Der er mange der mener at Valentinsdag er smagløst amerikansk, og ikke mere end et kommercielt påskud – jeg ser dog helt anderledes på det; Det er endnu en god grund til at nyde en god Cocktail, helst i godt selskab. Derfor fejrer jeg idag cocktailens mangfoldighed, og ikke mindst Danske gode råvarer.

Ugens Frækkert: The Danish Rumantic

THE DANISH RUMANTIC
Ingen vurderinger endnu
Ret: Cocktail
Forfatter: thecocktail.blog

Ingredienser

  • 5 cl Vinter Råm
  • 2.5 cl Rosé Vermouth eller anden lysere Vermouth
  • Druemost med ingefær og citron

Sådan gør du

  • Byg cocktailen direkte i glasset over masser af is.
  • Rør en anelse rundt, og tilføj om nødvendigt mere is.
  • Pynt med en rose.
  • Nyd den
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Rom går ufatteligt godt til mange ting, og især hér i de kolde Vinter måneder, kan en god Rom varme hele kroppen. Dette bevises i dagens fangst; Sams Island Råm. Rommen er destilleriet på melasse fra sukkerrør, som giver en herlig og lækker sødme, et strejf af kanel og egetræ. Der er kun dette ene Batch, så slå til medens denne Danske Råm er finde på hylderne.

Danske Råm…

I denne rosa-røde tid parrer jeg Råmmen med en lys og indbydende Rosé Vermouth fra Tyskland og en koldpresset Dansk druemost med ingefær og citron, for virkelig at give den et frisk pust samt et komplekst smagsindtryk. Ikke for sød, ikke for sur, men derimod helt i balance og indbydende. Ret perfekt på en dag som denne.

Rosé Vermouth fra Tyskland…

Druemost med ingefær og citron….

Hav en helt suveræn weekend i godt og elskværdigt selskab og husk at NYD HINANDEN, og en god Cocktail. I kan finde endnu mere inspiration via min Instagram profil, eller Facebook. Har du selv et godt forslag til hvordan Valentinesdag 2019 skal fejres, hører vi gerne fra dig.

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

Opskrift Vurdering