Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 17. september 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON

Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON
Webmasteren

Er Gastromands ved at gå helt i fisk? Døm selv…

Jeg har tidligere anbefalet Jamies Amerika, men denne opskrift er dog med inspiration fra Cook with Jamie, som også er en super kogebog til prisen (11£ på Amazon). Retten var en stor succes og fisk med bacon er jo lige i Gastromands ånd:)

Pris

Ca. 200 for 4 personer (vi fik fisken forholdsvis billigt på stranden)

Ingredienser

800 g. – 1 kg. Lyssej – andre hvidfisk som eksempelvis torsk kan naturligvis bruges

2 pakker bacon

1 bundt timiankviste

Skal fra 1 citron – ja den burde nok have været økologisk

Friskkværnet peber

Tilberedning

Klargør fisken og skær den i passende stykker – se evt. billederne

Læg 2 skiver “overlappende” bacon på et skærebræt, læg timiankviste og citronskal ovenpå

Rul bacon omkring fisken

Steg fisken på den ene side på en pande med en anelse olivenolie i ca. 1 minut

Grill fisken på et stykke staniol i 13-14 minutter under låg

Servering

Fisken blev serveret med hjemmelavet hollandaise, 3-minutter-kogte grønne asparges (overraskende friske og gode selvom de havde taget den lange vej fra Peru), pandestegte kartofler med rosmarin.

/Velbekomme!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Ser sgu godt ud!

Smid en kommentar