Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 8. december 2023

Scroll to top

Top

8 kommentarer

GM Bøger: Jamies Amerika imponerer

Efter at have set Jamies Amerika de sidste mange torsdage på DR1, kunne jeg ikke gå forbi bogen af samme navn, da jeg i fredags så den i Føtex til 239,- Den programserie er simpelthen så godt produceret, og nåede du ikke at se den, er er her en ekstra chance for at få en bid.

Glæd dig til at pille coveret af - den er nemlig meget federe inden under...

Jeg håbede naturligvis at jeg kunne bringe noget af magien fra tv’et ind i mit køkken – eller det vil sige indtil nu har jeg siddet i sofaen og læst side efter side og lagt store planer:)

Not always a fan

Jeg har ikke altid været fan af Jamie-bøgerne, men denne bog har alt det jeg ønsker af en kogebog – spændende opskrifter med en historie uden brug af alt for mange eksotiske madvarer, lækre billeder, en rød tråd og en masse baggrundsviden. Derudover må bogen meget gerne være skrevet i et underholdende og let forståeligt sprog.

Flere af de tidligere Jamie-bøger har haft problemer med at leve op til flere af disse parametre, men denne gang sidder den altså lige i skabet, bl.a. takket været små noter om hvorledes man kan erstatte nogle af de mere eksotiske råvarer med dem som du kan få i din lokale Netto eller Fakta:.

Det er virkelig lykkedes at få den kvalitet og lidenskab, som skinner så tydeligt igennem i programmerne, ned i de godt 350 sider. At bogen derudover er lækker at se og føle på (når man altså lige har taget omslaget af), gør den blot til et kup i mine øjne.

133 kroner!

Som sagt måtte jeg bøde 239,- men har siden fundet den til 227,- på eLounge. Er du ligeglad med at bogen er på engelsk, kan jeg kun anbefale at bestille den via amazon.co.uk, hvor der i øjeblikket er store rabatter at hente på samtlige Hr. Olivers bøger og du får altså meget kvalitet for de ca. 133 danske de forlanger for Jamies America- se bøgerne her…

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Kan fås pt i Bog og ide til 99 kr.

  • Og der er kun en ting at sige: Køb, køb, køb – jeg har ladet mig inspirere af den utallige gange her på det sidste – synes virkelig hans tilgang til maden og hans møde med Vesten holder hele vejen…

 2. First of all, tak for rosen – vi har gjort meget for at forsøge at udnytte de teknologiske muligheder, da vi ikke mener det får stor nok opmærksomhed på andre sider (og dermed er en mulighed for at skille sig lidt ud;).

  Mht. bogen er det lige modsat – retterne virker autentiske og er i høj grad kendetegnet ved at være SLOW FOOD (I like:)

 3. Ole

  Og til os der ikke har set programmet – hvilken type mad er der i bogen, er det fed amerikansk mad eller? Og så lige lidt ros – dette er skrevet fra min iPhone – jeg er på hver dag i rygepausen og jeres iPhone app virker bare :-)

  Ole

 4. Rasmus Jochumsen

  Du har så evigt ret. Det er en fremragende bog. Denne sammen med ‘Jamie at Home’ er efter min mening det bedste han har lavet. Det er som om han med disse to bøger har prøvet at lave et stilskifte mod mere autensitet.

  • Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der føler at Jamie og Co virkelig har oppet sig denne gang – må indrømme at jeg faktisk blev lidt overrasket over den høje kvalitet:)

Smid en kommentar