Gastromand.dk | 23. September 2018

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Peanutbutter and Banana sandwich – Elvis style

Peanutbutter and Banana sandwich – Elvis style
Familiefaren

Elvis Presley blev hele verdens “King of Rock ‘n’ Roll”. Kongen døde til stor sorg for mange mennesker verden over, hvor nogle dog forsat tror pĂĽ, at The King lever…

Her pĂĽ Gastromand ĂŚrer vi ham, ved at bringe en af hans pĂĽstĂĽede yndlingsretter. Ved bordets glĂŚder var enkel husmandskost og amerikansk fastfood angiveligt blandt Elvis’ favoritter – fra først til sidst! Vi kaster et blik pĂĽ en af de lette at lave, men tunge at spise! Det er ikke stor gastronomi, men det passer glimrende, hvis drengene kigger forbi en eftermiddag og de er typerne, som gerne tager en udfordring inden for spisning op. Vi mĂĽ dog advare om at spise for meget, det kan gĂĽ hen og blive en halv ynkelig affĂŚre, hvis man som jeg selv gjorde, forspiste mig og skulle hjĂŚlpes ind pĂĽ sofaen – den slags er simpelthen sĂĽ uvĂŚrdigt.

Elvis’ foretrukne dessert…

Peanutbutter and Banana sandwich - Elvis style
Forfatter: 
Kategori: Hmm... Dessert
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
 • 8 store stykker toastbrød
 • 1 glas peanutbutter
 • 4 modne bananer
 • 8 spsk smør
 • Citronsaft
Tilberedning
 1. Smør peanutbutter pü det ene stykke toastbrød
 2. Mos bananerne og smør det pü det andet stykke, put lidt citron saft over dem, det forhindrer at de bliver brune
 3. Varm en pande om til middelvarme og lad halvdelen af smørret smelte
 4. SmÌk toastbrødene sammen süledes du har en halvdel med peanutbutter og en med moset banan
 5. LÌg dem pü panden og lad dem stege til de er gyldne og sprød
 6. Vend dem og smelt resten af smørret, steg dem fÌrdige

HĂĽber ikke du er pĂĽ slankekur?

NĂĽ, skĂŚr sandwich’ene over og server en bunke. Elvis holdt meget af jordbĂŚr-shakes, og det var faktisk en ret god modpol til de tunge sandwiches. Du napper bare en halv liter sødmĂŚlk, en liter vanilie is og en bakke jordbĂŚr som du banker i blenderen og serverer i høje glas – perfekt pĂĽ en varm eftermiddag!

Tak til Elvis for inspiration

SĂĽ er der klar til servering, to stk. til hver – og kan du spise begge to, sĂĽ er du hĂĽrd – men igen vil jeg nok ikke anbefale det – men sĂĽ igen igen – vi er jo stadigvĂŚk drenge ikke? Skulle du vĂŚre ramt af tømmermĂŚnd, sĂĽ er det er god afslutning efter fx Fish N Chips eller den klassiske GM-burger, som i øvrigt snart kommer i ny og forbedret udgave.

Velbekomme!

Kommentarer

 1. Jag älskar jordnÜtssmÜr men har aldrig vügat prova denna tunga smÜrgüs. Für man inte totalt tok-matkoma när man ätit bara en liten, liten bit?

  • Smiler – jo men alt skal jo prøves ĂŠn gang!

 2. Damn!! Den ser altsĂĽ voldsomt farlig ud :)
  …men at kombinere den med tømmermĂŚnd tror jeg sgu ikke jeg turde….Er overbevist om at det netop var dĂŠn kombi, der gjorde det af med The King!

  • Det var det prĂŚcis, men vi er jo unge og i god form, sĂĽ vi klarer den nok, dog mĂĽ jeg erkende, at jeg i dag er en smule tømmermĂŚndsramt, og faktisk har jeg ikke videre lyst til penutbutter and banana sandwiches pt., sĂĽ mĂĽske skulle man holde sig fra dem….

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: