Ingen kommentarer
Stik os en kommentar
Cheesy Corn – en fræk side dish til din barbecue
- Ingeniøren
- Den 8. februar 2023
I klassisk barbecue fylder kødet naturligvis det meste, men side dishes er også vigtige. En lækker side til det fede, mørke og røgede barbecue er Cheesy Corn.
Det minder lidt om en variant af Creamed Corn og Mac & Cheese, men så ryger der lige lidt bacon og skinke i, så englene synger. Det er perfekt til Pulled Pork, Burnt Ends eller lignende.
Cheesy Corn
5 fra 1 stemme
Tilb. tid: 30 minutter minutter
Ret: Amerikansk, Barbecue, BBQ
Køkken: Amerikansk, Barbecue, BBQ
Keyword: barbecue, bbq, cheesy corn
Ingredienser
- 100 g bacon
- 100 g skinke eller hamburgerryg i tern
- 200 g majs kogt eller fra dåse
- 100 g hvidløgsost
- 100 g fløde
- 200 g revet cheddar eller en anden god smelteost
- 2 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
Sådan gør du
- Skær bacon i små tern og steg det på en stegepande. Når det er ved at være færdigt, smider du skinken eller hamburgerryggen ved.
- Hæld majs på panden og bland det godt.
- Tilsæt hvidløgsost og fløde og bland det hele i en skøn blanding. Tilsæt paprika og løgpulver og få det blandet godt.
- Når det hele bobler let og er blandet godt sammen, slukker du for panden og tilsætter osten. Bland det godt sammen.Tænd for ovnens grill.
- Når ovnen er varm, giver du retten et par minutter under grillen for at give den en brun og gylden skorpe. I stegepanden hvis den kan klare det, og ellers hælder du det over i et ovnfast fad først.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Smid en kommentar