Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 3. oktober 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cheesy Corn – en fræk side dish til din barbecue

cheesy corn
Ingeniøren

I klassisk barbecue fylder kødet naturligvis det meste, men side dishes er også vigtige. En lækker side til det fede, mørke og røgede barbecue er Cheesy Corn.

Det minder lidt om en variant af Creamed Corn og Mac & Cheese, men så ryger der lige lidt bacon og skinke i, så englene synger. Det er perfekt til Pulled Pork, Burnt Ends eller lignende.

cheesy corn

Cheesy Corn

5 fra 1 stemme
Tilb. tid: 30 minutter
Ret: Amerikansk, Barbecue, BBQ
Køkken: Amerikansk, Barbecue, BBQ
Keyword: barbecue, bbq, cheesy corn

Ingredienser

  • 100 g bacon
  • 100 g skinke eller hamburgerryg i tern
  • 200 g majs kogt eller fra dåse
  • 100 g hvidløgsost
  • 100 g fløde
  • 200 g revet cheddar eller en anden god smelteost
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk løgpulver

Sådan gør du

  • Skær bacon i små tern og steg det på en stegepande. Når det er ved at være færdigt, smider du skinken eller hamburgerryggen ved.
    cheesy corn
  • Hæld majs på panden og bland det godt.
  • Tilsæt hvidløgsost og fløde og bland det hele i en skøn blanding. Tilsæt paprika og løgpulver og få det blandet godt.
  • Når det hele bobler let og er blandet godt sammen, slukker du for panden og tilsætter osten. Bland det godt sammen.
    Tænd for ovnens grill.
  • Når ovnen er varm, giver du retten et par minutter under grillen for at give den en brun og gylden skorpe. I stegepanden hvis den kan klare det, og ellers hælder du det over i et ovnfast fad først.
    cheesy corn
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Smid en kommentar

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Opskrift Vurdering