Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. maj 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Grillede asparges og forårsløg

Webmasteren

Det er vist ingen hemmelighed, at vi var skuffede over at tabe til en veganer i konkurrencen om at blive Danmarks bedste madblogger. Det har vi nu tænkt os at gøre noget ved, så nu skal der veganeropskrifter på programmet (eller det vil sige – du skal nok ikke forvente flere lige foreløbigt…)!

Den danske aspargessæson er godt nok slut (ja jeg har været alt for langsom til at få opskriften på bloggen – undskyld:-), men måske du kan være heldig at finde nogle fornuftige udenlandske…

Grillede asparges

Grønt er jo godt for øjet…

Retten, som i øvrigt fungerer perfekt som tilbehør til en go’ bøf, kan laves i både grill og ovn.

Grillede asparges

Grillede asparges og forårsløg

0 fra 0 stemmer
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dkd

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt friske forårsløg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld frisk rosmarin el. timian
  • Olivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Vask og klargør asparges og forårsløg
  • Snit hvidløg i tynde skiver
  • Hak de friske krydderurter
  • Læg asparges og forårsløg i et ildfast fad
  • Drys hvidløg og krydderurter over
  • Giv det hele en go' omgang olivenolie
  • Smid fadet i ovn/grill i 10-15 minutter (eller til hvidløgene har fået brune kanter)
  • Tag fadet ud af ovnen
  • Drys med rigeligt havsalt

Noter

Stil gerne hele fadet midt på bordet.
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Velbekomme!

Hit med din bedste veganeropskrift grilltilbehørsopskrift!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Det lyder da meget lækkert. Helt sikkert en mere asparges-opskrift der skal prøves af!

  2. Mette Kristiansen

    Den skal prøves i dag til en god bøf!

Smid en kommentar