Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. marts 2019

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Grillede asparges og forårsløg

Webmasteren

Det er vist ingen hemmelighed, at vi var skuffede over at tabe til en veganer i konkurrencen om at blive Danmarks bedste madblogger. Det har vi nu tænkt os at gøre noget ved, så nu skal der veganeropskrifter på programmet (eller det vil sige – du skal nok ikke forvente flere lige foreløbigt…)!

Den danske aspargessæson er godt nok slut (ja jeg har været alt for langsom til at få opskriften på bloggen – undskyld:-), men måske du kan være heldig at finde nogle fornuftige udenlandske…

Grillede asparges

Grønt er jo godt for øjet…

Retten, som i øvrigt fungerer perfekt som tilbehør til en go’ bøf, kan laves i både grill og ovn.

Grillede asparges og forårsløg
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt friske forårsløg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld frisk rosmarin el. timian
  • Olivenolie
  • Havsalt
Tilberedning
  1. Vask og klargør asparges og forårsløg
  2. Snit hvidløg i tynde skiver
  3. Hak de friske krydderurter
  4. Læg asparges og forårsløg i et ildfast fad
  5. Drys hvidløg og krydderurter over
  6. Giv det hele en go' omgang olivenolie
  7. Smid fadet i ovn/grill i 10-15 minutter (eller til hvidløgene har fået brune kanter)
  8. Tag fadet ud af ovnen
  9. Drys med rigeligt havsalt
Noter og anretning
Stil gerne hele fadet midt på bordet.

Velbekomme!

Hit med din bedste veganeropskrift grilltilbehørsopskrift!

Kommentarer

  1. Det lyder da meget lækkert. Helt sikkert en mere asparges-opskrift der skal prøves af!

  2. Mette Kristiansen

    Den skal prøves i dag til en god bøf!

Smid en kommentar

Hvad synes du om opskriften: