Gastromand går til filmen #5 – The Gastromand Burger
Så er vi kommet til vores 5 lille filmklip, som virkelig er en oldie but goodie! Det er den første burger Familiefaren nogensinde lavede, og den fortjener at blive foreviget på film…take it away!
Det er vist ingen hemmelig hed, at Gastromændene er gået til filmen, og faktisk synes vi det er ret fedt. For nogle uger siden lavede vi den ultimative Morfar ret, som også blev kåret til Danmarks Nationalret sidste år – “Stegt Flæsk” dog med persillebearnaise – thats how we role!
Nu laver vi burger og det holder sgu hele året – den er simpel og bare velsmagende – enjoy:
Du kan læse meget mere om “Mig og Min Mad” på deres site og se de andre video af Webmasteren og yours truly her.
Hvad ryger der i dine hjemmelavede burgere?
Stik os en kommentar
-
Jeg er tosset med jer, og bliver jævnligt inspireret af jeres opskrifter. Her blev jeg altså virkelig skuffet, sådan helt nede i maven! Der skal da aldrig, og her mener jeg vitterligt aldrig, blandes noget som helst i kødet. Køb et par forskellige udskæringer hos slagteren, og hak det selv, eller få ham til at gøre det. Så længe man bruger noget ordentligt kød – med en fedtprocent på MINIMUM 20 by the way – så er det ikke nødvendigt at blande noget som helst i. Kødet skal smage af kød – ikke af oregano og alt muligt andet halløj. Og så er en burger i øvrigt ikke en burger uden et par skiver ost (én der smager af noget) og minimum én skive bøftomat. Krydderbollen er en god nødløsning, men en brioche-bolle er til hver en tid at foretrække. Det er lige før jeg kræver et dementi, Gastromand!
-
Det kan sgu også blive lidt for ens Stefan – vi har jo 10-15 burgere på Gastromand, og ingen af dem er ens – og slet ikke blot med salt/peber/kød og ost – så ville det blive for kedeligt – så jo en gang imellem skal der laves om på tingene – fx som i denne – den er faktisk inspireret af Jamie Oliver, som også blæser alverdens krydderier i – måske skulle du lige lave en test her i weekenden? Det kunne jo være du synes om den?
-
-
Det er en skandale. Intet mindre. Der mangler jo ost. En burger uden ost er som en pige uden fregner.
-
There U go Magnus: http://gastromand.dk/man-vs-food-opskrift-steak-burger-roesti/
:-) Ro på – vi har masser af burgere med ost – denne er lavet uden…
-
-
Laver burgere flere gange om ugen. Det fede er jo at man kan blive ved med at “eksperimentere og perfektionere”
Og selvfølgelig skal man “lave en fars” for at maksimere smagen. Pt. tilfører jeg en for-stegt bacon i selve farsen og også en lille smule knust persille/hvidløgs-feta + sennep og diverse krydderier ligesom jer.
Dog bruger jeg aldrig æg, da jeg synes vi så nærmer os noget frikadelle-fars?(den der “bossman burger” virker da ret ligegyldig og man bliver da så trist når man ser de der “præfabrikerede” bøffer…)
-
Tror også mere det er show-off med den burger – der er mange andre som er langt federe – Adam Richmann fra Man Vs. Food besøger nogle vildt fede steder. Når jeg laver burger er det meget “enten eller” altså enten rykker jeg helt igennem på krydderier og alt andet eller også er det bare helt plain – salt/peber nix mere! Jeg synes bestemt jeg lavede en med bacon i engang – men for pokker – der er røget for mange burgere gennem maskinen efterhånden, så jeg husker det simpelthen ikke mere :-) Tak for tippet dog – hvidløgs og persille lyder godt i mine øre!
-
Jeg skynder mig at booke flybillet til San Diego med det samme så :-)
-
-
Kommentarer