Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. juli 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Heartland Festival 2024: Magisk, medrivende og mættende

Heartland2024
Fynboen

Vi er tilbage på Heartland i vores årlige dækning af de største og bedste festivaler i Danmark. Årest tur bød endnu en gang på luksus i form af lækker mad og drikke, men også et noget utidigt vejr.

For de ikke indviede så er Heartland festival en verden, hvor kunst, musik, mad og samtaler smelter sammen. Placeret i de naturskønne omgivelser omkring Egeskov Slot på Fyn, byder festivalen på en atmosfære, der er både magisk og jordnær.

Heartland_2024_13

Her er ordnede forhold og folk opfører sig generelt ordentligt, hvilket måske også er derfor at vi kan få lov at gå rundt med vinflasker og rigtige glas uden problemer. Her er rart og afslappet.

Heartland_2024_14

OMGIVELSER

Når du ankommer, bliver du mødt af synet af slottets flotte spir og de frodige haver, der strækker sig ud som et tæppe af af labyrinter og hyggekroge. Festivalens område er større end nogensinde med kunstinstallationer, der overrasker og fascinerer. Der er musik eller talks som kan høres konstant i baggrunden og skaber en stemning, der inviterer til både afslapning og fest.

MADEN

Heartland Festival er ikke kun en fest for ørene, men også for smagsløgene. Maden spiller en central rolle på festivalen og er en klar del af oplevelsen.

Heartland_2024_8

Udvalget er stort og strækker sig fra gourmetoplevelser, street food med lokale specialiteter til søde fristelser der heller ikke udelukker vegetariske og veganske muligheder.

Holy Smoke BBQ

Vi havde dem som favoritter og maden fra Holy Smoke skuffede ikke. Vi fik en koreansk (semi-spicy) grisebandit, og den sad lige i skabet. Masser af smag og rigtig fedtet. Et virkelig solidt alternativ til eksempelvis en flæskestegssandwich.

Heartland_2024_9
Heartland_2024_7

By Stokkebye

Heartland er lig med luksus og når der er caviar i kikkerten, så kan vi ikke modstå det. Så vi var selvfølgelig forbi By Stokkebye for at smage deres vafler med caviar. En lille lækker (og dyr) snack, men who cares – det jo bare penge.

Heartland_2024_6

Den store dessertmiddag

Endnu en gang var vi forbi Den store dessertmiddag, som består af fire forskellige desserter og tilhørende cocktails. Både cocktails og desserter er lavet af nogle de bedste i branchen, og kan være med til at flytte grænser og udfordre smagsløgene. Eksempelvis var der hvide asparges i den ene dessert. Det ser man sgu ikke lige hver dag.

Heartland_2024_10
Heartland_2024_11
Heartland_2024_12

Stella Maris

Vi bliver også lige nød til at nævne Stella Maris’ (pop-up) restaurant, som lå i Platinum Lounge. Her blev der serveret en lækker tre-retters menu med lokale råvarer og tilhørende vinmenu.

Helt klart et sted for dem der ønsker den ultimative VIP-oplevelse.

Heartland_2024_StellaMaris_1
Hyldeblomstsyltede hvide asparges, Håndpillede fjordrejer – spæde urter – sauce mousseline
Vin: Bassermann Jordan, 2022 Riesling Organic, VDP Erste Lage, Paradiesgarten Pfalz Tyskland 2022
Heartland_2024_StellaMaris_2
Farseret Vagtel, Grønne asparges – morkel a la creme – sherrysauce
Vin: Maison Stephane-Aviron, Gamay, Morgon Côte du Py – Vielles Vignes, Beaujolais, Frankrig 2021
Heartland_2024_StellaMaris_3
Fynske rabarber, Hvid chokolade – mousse – ristede mandler
Vin: Fiocco di Vite, Brachetto d´Acqui, Piemonte, Italien D.O.C.G.

Alt det andet…

Heartland viste sig igen fra sin bedste side. Du se et kort resumé lige her:

DRIKKE

Vi fik også noget i glassene og her var der også lige et par highlights.

Jacobsens Tasteland IPA

Klart en dejlig øl, som havde ekstrem hældefaktor. Send lige nogle til vores lokale supermarked – tak.

Heartland_2024_5

Cocktails i Platinum Lounge

Dem kommer vi ikke uden om. De var sgu velshakede

Heartland_2024_3
Heartland_2024_4

Vino!

Var der mere vin i år? Det føltes sådan i hvert fald. Udvalget var i hvert fald stort, og der var mange om buddet. Vi klager ikke i hvert fald.

Heartland_2024_2

Tak for i år – Heartland ❤️

Vi bøjer i støvet, eller måske mere mudderet, takker endnu en gang for en solid og eventyrlig oplevelse. Udvalget af mad og drikkevarer var igen super, og en med en fed streg under luksus.

Heartland_2024_1

Heartland kan bare et eller andet du ikke får på andre festivaler, så hermed en opfordring til alle der læser med – overvej det!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Carlos

    Dette er mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til den nye verdensorden, Illuminati, efter at jeg har forsøgt at deltage i over 2 år nu, men svindlere tLord Felix Morgan online, kontaktede jeg ham, og jeg forklarede ham alt, og han anbefalede den brugte registrering, og jeg betalte for stort medlem for at få mig i gang, og jeg blev indviet i Verdensordenen, og jeg modtager summen af ​​$4.000.000 US-dollars efter min indvielse var gennemført. Jeg er meget glad! Og lover at sprede Lord Felix Morgans gode arbejde. Hvis du er interesseret i at tilslutte dig den nye verdensorden Illuminati i dag, så kontakt Lord Felix Morgan i dag, han er din bedste chance for at få medlemskab af Illuminati, som du altid ønsker. Kontakt Lord Felix Morgan WhatsApp Plus Fire fire syv ni en otte seks fire en otte nul en

Smid en kommentar