Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. september 2023

Scroll to top

Top

7 kommentarer

Det spiser en gastromand på NorthSide

Det spiser en gastromand på NorthSide

Festivaluniformen bestående af shorts, skjorte og rayban-solbriller (man vil jo nødig falde uden for) er pakket og 3/4 Gastromand er klar til at indtage Ådalen i Aarhus og NorthSide 14.

Hvor størstedelen af NorthSides besøgende måske kommer for musikken, har vi tænkt os at følge op på sidste års anmeldelse af maden på NorthSide 13 ved at spendere mindst lige så meget tid i Mad- og drikkeboderne, som foran musikscenerne.

 

Klik på billedet for at downloade programmet...

Klik på billedet for at downloade programmet…

 

Håber vi ses!

Og følg så i øvrigt med på Instagram, som vi har tænkt os at spamme med madbilleder og upassende selfies! Skulle du falde over noget, vi skal se, så brug #gastromandNS14

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. EsbenU

  Nå, hvad fik I? Jeg kunne slet ikke spise så meget (det havde lidt med det enorme indtag af fadøl at gøre), men jeg nåede chili con carne, nachos, nordisk döner, pulled pork burger, øko franske hotdogs og en Northside burger.
  Chilien var lidt grynet og tam, men god nok. Dog var den med en ordentlig skålfuld ris, som jeg ikke synes så godt om til chili. De skulle have taget groft brød og flere bønner!
  Den nordiske döner havde nogle lækre ingredienser, som desværre ikke var blandede ordentligt. Så kød øverst og kål nederst og for meget sennepsdressing over det hele. Jeg ville hellere have spist den som en pita eller i en tortilla.
  Nachos, den franske og Northside burgeren var fine. Pulled pork burgeren var god!

  Det eneste jeg magte ud over øl var en grüner veltliner fra Østrig til 250 kroner. Den smagte skide godt og var dejlig midt på en varm festivalslørdag!

 2. Lars

  Linket til Instagram virker ikke.

 3. EsbenU

  Jeg glæder mig ! :)

Smid en kommentar